BGRegistar.com

ЕВРОДЕКОРБЕТОН 2009 ЕООД

Информация

ЕВРОДЕКОРБЕТОН 2009 ЕООД

Евродекорбетон 2009 ЕООД е създадена през 2009 година със седалище град Кърджали.

 

Фирмаta e специализирана в проектиране и изработване на настилки и облицовки от щампован бетон, изкуствени скали и водопади, басейни и  архитектурно - художествени стенни повърхности.

 

Реализираните обекти от Евродекорбетон 2009 ЕООД са строго индивидуални, целящи задоволяване предпочитанията и стила на клиентите, от проекта до изпълнението му.

 

За времето на своето същесвуване Евродекорбетон 2009 ЕООД се е наложила и утвърдила, акто една от най - добрите, търсена и предпочита, заради уникалността и високото качество на продуктите и услугите, които предлага.

 

Щампованият бетон е модерна строителна и декоративна технология, която превръща сивия бетон в произведение на изкуството.

 

Технологията щампован бетон предлага богат избор от цветове, които да се съобразят с индивидуалния вкус на всеки отделен клиент.

 

Процесът представлява отпечатване на различни форми и текстури върху подготвената повърхност на бетона докато е в пластично състояние и довършителни процедури на различни етапи от съзряването му, което в завършен вид го прави да изглежда като настилка от подбрани с вкус каменни плочи, павета тухли, различни по форма дъски, цват големина и структура.

 

Приложението на щампования бетон е многостранно. Той се използва за декориране на фасади, огради, тераси, беседки, фонтани, колони, пещери и в интериора.

 

Този материал дава възможност и за реставрация на архитектурни паметници. Изкуственият камък дължи популярността си предимно на относително невисоката цена, лесното поставяне и отличителните декоративни качества.

 

Технология позната отпреди петдесет години и с навлизането на пазара на все повече фирми и материали, достига високо ниво на качество и разнообразие на материалите и методите на работа.

 

Ползват се различни методи на обработка, оцветяване и импрегниране на бетона и различни киселинни оцетявания, прозрачни или интегрирани сухи и течни оцветитеи, добавки против пързаляне и механично изтриване. 

Контакти

ЕВРОДЕКОРБЕТОН 2009 ЕООД

Ястреб, ул. М. Палаузов № 13
0887332815, 0895759731