BGRegistar.com

ЕВРИКА КОМЕРС ООД

Информация

ЕВРИКА КОМЕРС ООД

Еврика Комерс ООД е създадена през 1997 година със седалище град Габрово.

 

Развива своята дейност в областта на производството.

 

В начало започва с индивидуални поръчки за мебели и обзавеждане на частни домове, офиси и хотели.

 

От 1998 година произвежда малки мебели от масивна дървесина главно за износ за Франция, Швейцария, Италия, Кипър и Холандия.

 

През 1999 година е построена фабрика за мебели, която в момента произвежда класически, традиционни и модерни мебели от дъб, череша, бук и липа, комбинация на МДФ с естествен фурнир и масивна дървесина.

 

Фирмата изработва и предлага всякакви по вид мебеил от дърво, с прекрасен финиш, за търговци на едро и дребно на изключително конкурентни цени.

 

Материалите които се използват са главно череша, дъб, бук и липа.

 

Еврика Комерс ООД произвежда - обзавеждане за спални, трапезарии, кухни и дневни - маси, столове, легла, шкафове, малки мебели от масив, както и тапицирани мебели.

 

Широката гама от продукти над петстотин, позволява на фирмата да предлага цялостно обзавеждане за хотели, ресторанти и частни домове.  

 

Разполага с две изложбени зали във фабриката в град Габрово, където е изложена голяма част от колекцията.

 

Персоналът на фирмата включващ шестдесет квалифицирани работника е готов да задоволи специфичните изисквания на всеки клиент за оригиналност и високо качество на изработка.

 

Използваните химически продукти - байц, лак, лепило и други, са екологично чисти и притежават сертификат за качество на ЕС. Мебелите се изработват по най - модерни технологии.

 

90% от производството се изнася за западна Европа, останалите 10% се реализират на българският пазар. Еврика Комерс ООД има клиенти от Франция, Холандия, Швейцария, Белгия и Англия.

 

Фирмата е обзавела напълно голям брой хотели, ресторанти, кафенета, барове и частни домове в България и Европа. Фабриката притежава голям опит в обзавеждането на хотели като е специализирана в производството на маси, столове и корпусна мебел. С мебелите на Еврика Комерс ООД са обзаведени над 2000 хотела в Италия, Франция и България.

 

Фирмата произвежда мебели по модел, дизайн и с размери на клиента.

 

Еврика Комерс ООД е сертифицирана по стандарта - ISO9001:2008. 

 

Контакти

ЕВРИКА КОМЕРС ООД

Габрово, ул. Христо Ботев 16
066806404, 066806766
066806763