BGRegistar.com

ЕВО ООД

Информация

ЕВО ООД

 

ЕВО ООД е фирма със седалище град Велико Търново, бул. България 25, ет. 8.

 

Развива своята дейност в областта на услугите.

 

ЕВО ООД е сигурен, надежден, предпочитан и доказал се доставчик на интернет услуги и високоскоростен пренос на данни. Фирмата извършва софтуерна и хардуерна поддръжка, изграждане и администариране на локални мрежи, на територията на Централна северна България.


Предлага пълна гама от телекомуникационни решения за Вашия дом или офис - Високоскоростен интернет, Цифрова телевизия, мобилни и фиксирани гласови услуги, удовлетворяващи индивидуални потребности на всеки клиент.

 

ЕВО ООД се стреми да предлага повече и по - качествени услуги на своите потребители в град Велико Търново и региона, да повиши нивото на обслужване, запазвайки качеството и цените на услугите.

 


Фирмата работи с високотехнологичен наземен пренос по оптични кабели и безжичен пренос, осъществяван посредством радио релейни трасета и технологично оборудване от световни лидери в мрежовите технологии, което осигурява високо качество и надеждност на предлаганите услуги.

 

 

Фирма ЕВО е един от технологичните лидери у нас в областта на комуникационните услуги и в предоставянето на модерни високотехнологични решения за изграждане, използване и поддръжка на обществено далекосъобщителни мрежи.

 

 

ЕВО е сред водещите интернет доставчици, изграждащ инфраструктура в Централна северна България.

 

Пакетните предложения допринасят за намаляване месечните разходи на потребителите на комбинирани решения, тъй като те ще могат да се възползват от редица изгодни предложения.

 

 

Фирма ЕВО ООД разполага с висококвалифициран екип и високотехнологично оборудване, което я прави търсен и предпочитан партньор за потребителите.

 

Център за техническа поддръжка:


Електронен адрес - support@evo.bg


Работно време - 24 часа, седем дни в семицата, 365 дни в годината

 

 

Друго направление, в което дружеството развива своята дейност, е строителството. ЕВО ООД е член на Камарата на строителите в България и разполага с необходимите лицензи за изпълнение на строителни дейности и работи.

 

 

Контакти

ЕВО ООД

Велико Търново, бул. България 25, ет. 8
070012499, 062630067