BGRegistar.com

Д И Д ИНЖЕНЕРИНГ ООД

Информация

Д И Д ИНЖЕНЕРИНГ ООД

 

Д И Д ИНЖЕНЕРИНГ ООД е основана през 1997 г. със седалище град София, ул. Черковна № 44.

 

Развива дейност в няколко бизнес - направления. Занимава се с проектиране и реализацията на цялостни телекомуникационни решения.


Дистрибутор е на мрежово и телекомуникационно оборудване и аксесоари на най-добрите и водещи световни компании.


Дружеството e системен интегратор на локални компютърни мрежи и комуникационни технологии.

 

Д И Д ИНЖЕНЕРИНГ ООД предоставя на българските потребители високонадеждни технологични платформи за техните комуникации от фирмата Panasonic, с гаранция за професионална поддръжка и отлично обслужване. По този начин предоставя на потребителите комуникационна независимост, много важна за успеха на тяхната дейност.

 

Осигурява комплексно обслужване, консултации, проектиране, доставка, инсталация, обучение и поддръжка, гаранционен и извънгаранционен сервиз, както и различни допълнителни услуги.


Работи и си сътрудничи с най-големите Интернет и телекомуникационни оператори за осъществяване на ситемни решения и подпомагане при изграждането на техните мрежи за достъп.

 

Д И Д ИНЖЕНЕРИНГ ООД разполага с висококвалифициран екип от висококвалифицирани специалисти, притежаващи нужния опит в проектирането и изграждането на различни по сложност комуникационни мрежи.


Повече от десет години, компанията успешно развива партньорската си мрежа, осигурявайки висококачествени телекомуникациони услуги на своите клиенти.

 

Контакти

Д И Д ИНЖЕНЕРИНГ ООД

София, ул. Черковна 44
029439433
029439430