BGRegistar.com

Д-А ЕООД - Продукти

Продукти

 
Д-А ООД
произвежда и предлага на българския пазар некалорични подсладители с марка “СУИТЛИ”:


“СУИТЛИ” е подсладител на база цикламат и захарин, успешно наложил се, като най-предпочитаният подсладител сред диабетиците, а също така сред хората на диета и тези, полагащи грижи за фигурата си.
Предлага се в три вида опаковки: малка от 300 таблетки, средна от 700 таблетки, с дозатор и голяма от 1200 таблетки също с дозатор.
"Суитли" е некалоричен, термоустойчив и издържа на температура до 270 градуса по Целзий, без да променя вкусовите си качества, което го прави подходящ за приготвянето на диетични кексове, сладкиши, компоти, за подслаждане на кафе или чай.


“СУИТЛИ УЛТРА” е термоустойчив, некалоричен подсладител на база цикламат, подходящ за всекидневна употреба, за подслаждане на кафе или чай, за направата на сладкиши и др. Предлага се в два вида опаковки: от 700 таблетки с дозатор и от 1200 таблетки с дозатор. "Суитли ултра" е с вкуса на захарта и няма остатъчен привкус.

 

В съвременния живот все повече хора отделят внимание на теглото си и се занимават активно с фитнес и спорт, спазват различни видове диети и всичко това с една цел-съвършенната фигура. За да постигнат това, трябва да се лишат от много кулинарни изкушения и вкусотии, а също и от захарта, но това не означава лишаване и от наслада, каквато предлага “Суитли Ултра”.

 

Течният подсладител “СУИТЛИ УЛТРА” замества изцяло захарта и е идеален за приготвяне на компоти, сладкиши, кексове и всякакви други лакомства. Подходящ е за диабетици и хора на диета. Не съдържа калории, мазнини и въглехидрати. Произведен е на базата на цикламат и захарин и е термоустойчив до 270 С°.Предлага се два вида бутилки – от 270 мл и 1 литър.

 

"СУИТЛИ СТЕВИЯ" e висококачествена хранителна добавка, произведена с екстракт от билката СТЕВИЯ РЕБАУДИАНА - 200 пъти по-сладък от захарта и ИНУЛИН – натурален растителен продукт от цикория, богат на пребиотични фибри.
СТЕВИЯ РЕБАУДИАНА или така наречената медена билка, подпомага отслабването, полезна е при хора със затлъстяване и проблеми с обмяната на веществата, регулира нивото на кръвната захар и има благоприятен ефект върху храносмилателния тракт. Богата е на витамини А, C, B, B2, микроелементи и антиоксиданти.

 

Контакти

Д-А ЕООД

София, ж.к. Обеля 2, ул. Илия Георгов 15
029342020, 029342025