BGRegistar.com

Д-А ЕООД

Информация

Информация

 

Д-А ООД е българска компания, учредена през 1993 г. със седалище град София, ж.к. Обеля 2, ул. Илия Георгов 15.

 

Развива своята дейност в областта на производството. Произвежда и предлага на българския пазар некалорични подсладители с марка “СУИТЛИ”.

 

Подсладителите “СУИТЛИ” са добре познати на българския потребител, утвърдена и наложила се марка подсладители в България.

 

Продуктите са изключително подходящи за диабетици, хора на диета или такива, които желаят да намалят приеманите калории.

 

Подсладителите с марка “СУИТЛИ” могат да се намерят в редица вериги супермаркети, във всички аптеки и специализираните диабетични магазини.

 

Д-А ООД предлага богата гама от продукти с отлично качество на достъпни цени, в различни опаковки. Компанията има възможност за производство на подсладители по рецепта и с марка на клиента.


От 2004 г. производството е според стандартите на Системата за управление на качеството ISO 9001:2008, НАССР и GMP - още един гарант за високото качество на подсладители “СУИТЛИ”.

 

От 2006 г. компанията разполага с нова производствена сграда в град София, ж.к Обеля, съобразена със всички изисквания на българското и европейското законодателство за производство на хранителни добавки. Производственият процес се извършва при строги критерии за хигиена и контрол на качеството.


Д-А ООД изнася подсладители в Румъния, Гърция, Македония и страните от Близкия Изток.

 

Контакти

Д-А ЕООД

София, ж.к. Обеля 2, ул. Илия Георгов 15
029342020, 029342025