BGRegistar.com

ВАРНА БИЗНЕС СЪРВИЗ ЕООД

Информация

Варна Бизнес Сървиз ЕООД е фирма, основана през 2005 година.

 

Компанията е спрециализирана в сферата на посредничеството при подбор и лизинг на персонал и управлението на проекти в строителството.

 

Варна Бизнес Сървиз ЕООД

 

Варна Бизнес Сървиз ЕООД предлага цялостно управление на различни проекти в областта на строителството, в т.ч. координиране на работата на подизпълнителите.


Фирмата развива успешно посредническата си дейност. Партньорската мрежа на Варна Бизнес Сървиз ЕООД в областта на строителната индустрия, туризма, хотелиерството и ресторантьорството, обхваща цяла Европа.

 

Ви Би ЕС ЕООД развива манингов отдел. Фирмата осигурява моряци от всеки ранг за всички видове океански и брегови кораби. Всички екипажи се подбират и се проследяват внимателно. Целта е те да отговарят на стандартите на STCW, както и на изискванията на конкретния корабособственик, корабен мениджър.

 

Варна Бизнес Сървиз ЕООД

 

Компанията извършва винаги качествен подбор на персонал за своите клиенти или партньори. Дружеството намира подходящата работа за всеки кандидат – в мореплавателния бранш, в сферата на хотелиерството и ресторантьорството, туризма, строителството и други области на икономиката и промишлеността.

 

Богатият опит и професионалната работа на Ви Би Ес ЕООД отличават компанията и й дават възможност винаги да предлага индивидуално решение на всеки кандидат, търсещ работа, така и на всяка фирма, която се нуждае от квалифицирана работна сила.

 Варна Бизнес Сървиз ЕООД

 

Контакти

ВАРНА БИЗНЕС СЪРВИЗ ЕООД

Варна, ул. Стефан Стамболов 31 - 33, ап. 5
052600751
0887661258