BGRegistar.com

ДОРЯНА ООД

Информация

ДОРЯНА ООД

Доряна ООД е създадена през 1991 година със седалище град Ямбол. Фирмата е специaлизирана в производството на висококачествена корпусна мебел с модерен и атрактивен дизайн.

 

Доряна ООД произвежда и предлага мебели за дома, офиса и хотелско обзавеждане с високо качество.

 

За времето на своето съществуване фирмата се е утвърдила и доказала, като една от най - добрите в мебелния бранш, търсена и предпочитана, като лочлен и коректен партньор.

 

Доказала перфектност и стил, фирмата работи с опит и професионализъм в областта на мебелното производство,търговията и услугите!

 

Мебелна фабрика Доряна има богат опит в цялостното обзавеждане, както на хотели и бизнес центрове, така също и на частни домове. Освен разработването на универсални класически мебели, Доряна ООД изработва и такива по заявка и поръчка на клиенти.

 

Фирмата извършва услуги по разкрояване и кантиране на мебелни плоскости, както за крайни клиенти, така и за по - малки производители на мебелни изделия. Голямо преимущество на компанията е да изпълнява нестандартни поръчки по желание на клиента.

 

В мебелната фабрика е внедрен модерен технологичен поток, обслужван от нов машинен парк. Материалите за производството са разнообразни и висококачествени. Притежават сертификати за произход и безопасност при ползването им.

 

Продукцията на Доряна ООД намира добър прием, както в България, така също и в 
чужбина. Работи се с над сто търговци на едро в цялата страна.

 

Доряна ООД извършва и търговска дейност със суровини, предназначени за мебелната индустрия, като дистрибутор на продукти на фирмите Роси ООД и Траяна 91 ООД за област Ямбол.

 

Приоритет на фирмата е  високото качество на произвежданите и предлагани мебели и услуги, с единствената цел пълно удовлетворяване на желанията и изискванията на своите клиенти.

Контакти

ДОРЯНА ООД

Ямбол, ул. Бакаджик 32
046669009, 046665008
0898506393, 0896802598