BGRegistar.com

ДОРИ ЛУКС ООД

Информация

ДОРИ ЛУКС ООД

 

ДОРИ ЛУКС ООД е създадена през 1990 година със седалище град София.

 

Семейна фирма която развива своятя дейност в производството на пълна гама декоративна козметика със запазена търговска марка Dory Cosmetics. Продуктите са специално разработени в утвърдени европейски лаборатории с подбрани рецептури и компоненти от световни лидери в доставките на суровини.

 

През 1998 година разширява производствената си гама с парфюмерийни продукти с регистрирана търговска марка Zag Zodiak. Парфюмите са вдъхновени от световните дизайнерски марки и следват най-новите тенденции в парфюмерията. Всички продукти от сериите се произвеждат съобразно Европейски стандарти.

 

В момента, производството на парфюмерия представлява 80% от дейността на фирмата. Качеството на парфюмерията и козметиката се гарантира от добре подбраните рецептури и компоненти на едни от най - добрите фирми в Европа и строгото им съблюдаване.

 

Естетичният дизайн на опаковките задоволява високите изисквания дори и най - претенциозните клиенти. Фирмата изнася своята продукция в много държави извън пределите на България.

 

През 1998 година фирмата печели наградата Златен лъв на изложението Произведено в България за най - добър български производител в бранша.

 

Член е на Българската Национална Асоциация на фирмите от етерично маслената и парфюмерийно - козметичната промишленост.

 

През 2012 година беше открит нов производствен цех, построен по Програма за развитие на селските райони в село Отец Паисиево, община Калояново, област Пловдив. 

 

Цехът отговаря на най - новите европейски изисквания за козметичните предприятия.

 

Контакти

ДОРИ ЛУКС ООД

София, жк. Овча Купел 2, бл. 19 А, вх. А
029574295
0887611947