BGRegistar.com

Дорима 'С ЕООД

вносител на дамаски и завеси софия, вносител на интериорни тъкани софия, вносител на калъфи за конферентни маси софия, вносител на покривки за маси и легла, вносител на хотелско обзавеждане софия, дорима с еоод, дорима с еоод софия, дорима софия, интериорен текстил за хотели софия, интериорни тъкани софия, калъфи за конферентни маси, калъфи за столове и драперии, качествени дамаски и завеси софия, качествени олекотени завивки софия, качествени пердета софия, качествени покривки за легла софия, качествени покривки за маси софия, пердата завеси и покривки, препоръчан вносител на хотелско обзавеждане, препоръчана фирма вносител на дамаски софия, препоръчана фирма за хотелско обзавеждане, производител на дамаски и завеси софия, производител на интериорни тъкани софия, производител на покривки за маси и легла, производител на хотелско обзавеждане софия, спално бельо протектори и шалтета, текстилно оформление за празници и мероприятия, униформени облекла за хотелски персонал

Информация

Дорима 'С ЕООД

Дорима 'С ЕООД - хотелско обзавеждане

 

Дорима 'С ЕООД е модерна, пазарно ориентирана компания със седалище град София, ул. Дунав 82.

 

Основана през 1989 година, с обхват на дейност производство на хотелско обзавеждане, включващо дамаски, пердета, завеси, покривки за маси и легла, олекотени завивки и униформени облекла за персонала.

 

Дорима 'С ЕООД изработва голямо разнообразие на продукти от текстил.

 

Утвърдила и наложила се като лидер на българския пазар с дейност фокусирана във внос и производството на висококачествени интериорни изделия.  

 

Предлга на своите клиенти готови интериорни решения и идеи по оригинални фирмени каталози на производители.

 

Дорима 'С ЕООД е една от водещите български фирми, производител и вносител на хотелско обзавеждане, която предлага многобразие от интериорни тъкани, дамаски, пердета, завеси с модерен дизайн и богата цветова гама.

 

Работи единствено с висококачествени материали, произведени от водещи български и европейски текстилни заводи.

 

Фирмата е търсена и предпочитана, заради високото качество на предлаганите продукти и кратките срокове за изълнение на поръчки.

 

Клиенти на Дорима 'С ЕООД са големи хотелски вериги в България, като Гранд хотел София, Кемпински Зофрафски и немалко хотели по Черноморието.

 

Стабилно стъпила на българския пазар, компанията работи професионално и коректно със своите клиенти и партньори. Изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша.

 

Дорима 'С ЕООД развива дейност, отговаряща на изискванията на клиентите относно качество, професионално изпълнение и присъствие на пазарите в страната.

 

Радва се на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в своята работа.

 

Дорима 'С ЕООД е с репутацията на коректна фирма, която благодарение на своята далновидност и гъвкава политика, на експедитивната си и прецизна работа, успя да се наложи като лидер на пазара в своята област.

 

Постоянното желание за развитие и предоставяне на висококачествени и надеждни услуги са нещата, които правят дружеството предпочитан партньор за работа.

 

Контакти

ДОРИМА - С - ДОРА СЕСТРИМСКА ET

София, ул. Дунав 82
029833220
0888501480