BGRegistar.com

ДОНА ГРУП ООД

Информация

Информация

 

ДОНА ГРУП ООД е компания със седалище град Пловдив, ул. Кукленско Шосе 39.

 

Утвърдено име в производството на мебели, заемаща лидерски позиции както на българския, така и на междонароден пазар.

 

Мебелна компания ДОНА ГРУП изработва мебели предназначени за обзавеждане на дома и офиса. Предлага обзавеждане в различни стилове, богат избор от материали и повърхностни покрития - масив, MDF и ПДЧ.


Мебелите са с висока степен на функционалност и комфорт.

 

Производството на мебели е по европейски стандарт, от екологично чисти материали.

 

Мебелите на ДОНА ГРУП, се изработват според водещите тенденции в мебелния бранш, отличаващи се със стил и модерен дизайн.

 

Eкипът от компетентни специалисти в областта на интериорния дизайн за дома и офиса, са на разположение, предлагайки на клиентите цялостни решения с богато разнообразие от стилове, модели и цветове.


ДОНА ГРУП ООД се занимава с проектиране и производство на мека и корпусна мебел, както и обзавеждане за заведения и офиси. Мебелите се отличават с иновативен дизайн, с възможност за промяна според изискванията на клиентите.


Предимството на ДОНА ГРУП е израбоката на мебели по индивидуалена поръчка на клиент, или желана промяна на вече изработени мебели.

 

Множеството нестандартни за българския пазар поръчки, висококачествени материали, стилът и комфорта на крайните продукти, са водещи за утвържаване на компанията, като един от лидерите в мебелния бранш.


Стремейки се да бъде конкурентноспособна, ДОНА ГРУП радва своите клиенти с нови предложения всеки сезон, съобразени със световни иновации и дизайнерски препоръки.

 


ДОНА ГРУП проектира и изработва мебели за всеки вкус!

 

 

МАГАЗИН


ДОНА ГРУП разполага с 3 магазина, в които клиенти могат да намерят разнообразие от мостри на продуктите които се предлагат.

 

гард Пловдив, ул. Пере Тошев 1
тел.: 0877996634, 032207217

 

град Пловдив, кв. Южен

Магазина е разположен на главна улица и е в непосредствена близост до супермаркет БББ и банка ДСК. Предага най-новите модели.

 

 

град Пловдив, бул. Цариградско шосе 51
тел.: 0877227858, 032682754

В магазина, се предлагат почти всички продукти. Клиентите могат да направят поръчки за мебели на склад, както и специални продукти от каталозите.

 


град Пловдив, ул. Пламък 14
тел.: 0878282717, 032260608

Новооткрит магазин, намиращ се в квартал източен, предлага мостри на продукти с високо качествно и учтиво обслужване. Клиентите могат да направят поръчки за всички продукти от онлайн магазина, както и от специалните каталози.

 

ДОНА ГРУП

 

Контакти

ДОНА ГРУП ООД

Пловдив, ул. Кукленско Шосе 39
032677959