BGRegistar.com

Дом за възрастни хора Банкя

Информация

Дом за възрастни хора Божидар Банкя

 

Дом за възрастни хора Банкя се помещава в луксозна триетажна сграда построена по най-високи стандарти.

 

Разполага с красива градина с много цветя и зеленина, което създава усещане за комфорт близък до домашната атмосфера, от която се нуждаят домуващите, за да бъдат щастливи.


Възрастните хора в дом Банкя се радват на всички необходими удобства, заобиколени от внимание, обич и уважение.

 

Домът разполага с голяма столова с дневен кът за пациентите, уютни стаи, с приятна и уютна атмосфера, където възрастните хора да се чувстват като у дома си.


Дом Банкя предлага настаняване на възрастни хора и болни, грижа за тях, рехабилитационни процедури и постоянно медицинско наблюдение.

 

Екип от квалифицирани служители, полагат грижи, за осигуряване спокойствие и домашен уют на възрастните хора, стараейки се да не им липсват внимание, обич и сигурност.

 

Грижите за пациентите са денонощни, през цялото време в дома е наличен специалист невролог, който живее заедно с пациентите. Професионалната помощ на медицинските сестри и санитарите също е 24-часова.

 

Осигурени са: денонощно медицинско наблюдение от лекар специалист, ежедневна рехабилитация от квалифициран рехабилитатор, специални грижи за инвалиди и болни в напреднали стадии на заболяване, гледане на болни след изписване от болница или при отказ от прием в болница. Храната се доставя, ежедневно, от съседен на Дома ресторант. Менюто се избира предишния ден.

 

Други грижи, които се осигуряват за пациентите са:

 

  • Електрокардиограми при ритъмно -проводни нарушения на сърдечния ритъм,
  • Изследване на пълна кръвна картина, изготвяне на Кръвно-захарен профил,
  • Хемостезиологичин статус APTT, PT и YNR при болни приемащи Sintrom и Plavix, но-солеви вливания при необходимост,
  • Сондово хранене при булбарен синдром,
  • Хирургическа обработка на декубитални рани, ледоперативно махане на конци,
  • Професионално лекарско обслужване на тежко болни пациенти след инсулт, инфаркт и тежки заболявания.

 

На пациентите са предоставени специализирани ортопедични легла, антидекубитални дюшеци и проходилки. Всеки пациент получава индивидуална грижа и хранителен режим, който е съобразен със здравословното му състояние.

 

дом за възрастни банкя 

В дома за възрастни хора Банкя Вашите близките имат възможност да общуват със свои връстници, да създават нови познанства, да намерят компания за приказки и забавления.


Грижите, милото отношение, големия професионализъм, компетентност, опит и отговорност на колектива са нещата, които правят дома едно привлекателно място за живеене.

 

Контакти

ДОМ ЗА ВЪЗРАСТНИ ХОРА БОЖИДАР

Банкя, ул. Слънчев Бряг № 2А
0879028097