BGRegistar.com

ДОМСТРОЙ ООД

Информация

ДОМСТРОЙ ООД

Домстрой ООД е създадена през 2006 година със седалище град София.

 

Развива двоята дейност в областта на строителството.

 

Занимава се с проучване, проектиране, строително - монтажни и ремонтни работи в областта на промишленото и гражданското строителство.

 

Домстрой ООД е създадена от членовете на две строителни фирми, със седалище град Солун - Техническо Развитие АД и Х. & П. Симеонидис ЕТ, чиято дейност е в областта на строителството на частни и държавни обекти.

 

Тези фирми са издигнали строителни обекти с площ от над 150 000 квадратни метра, трупайки опит в проектирането и изграждането на жилищни сгради, офиси, магазини и големи търговски обекти не само в град Солун, но и в цяла Северна Гърция.

 

Откриването на фирма в България, идва като естествено продължение на дейността на нейните членове, които имат за цел, създаването на една нова сфера на строителни мероприятия в съседната страна.

 

Натрупаният опит и ноу - хау, предоставя възможност на членовете на фирма Домстрой ООД, да направят избор на онези бизнес - проекти, които ще й дадат по - широко развитие в областта на строителството.

 

Фирмата се стреми да се развива и усъвършенства в изграждането на жилищни сгради, както със закупуването на нови парцели, така и с метода на обезщетение, не само в по - широкия регион на град София, но и в другите големи градове в България.

 

 

Контакти

ДОМСТРОЙ

София, Красно село, ул. Борово № 52, бл.1, вх.А, ет.2, ап.8
029587907
0878355325, 0878355320