BGRegistar.com

ДОЛЯ-9-ЦЕНЕВ EООД

Информация

Доля 9Фирма Доля-9-Ценев ЕООД е създадена през 1992 година. Компанията е специализирана в производството, преработката и търговията с месо и месни продукти.


За производството си, компанията използва продукти с високо качество. Производственият процес протича с прилагането на световни технологии в обработката, замразяването и опаковането на месните изделия, продукция с марка Доля-9.


Предприятието разполага с фабрика за преработка на бели меса. Цехът е построен през 2012 година, а оборудването e на световни имена в бранша като Шрьодер – Германия, Волф – Германия, Дорит – Швейцария, Визерба – германия, Диджи – Япония и други.

 

Доля-9-Ценев ЕООД преработва и реализира месни продукти и месо – пресни и трайни колбаси, деликатеси, продукти за скара.


Доля 9Фирмата разполага със собствен фирмен магазин, открит през 1999 година в град Банкя. В търговския обект се осъществява продажба на дребно, на месните изделия, които предлага Доля-9 на българския пазар.

 

 

 

 

 


Доля 9Постоянният стремеж към усъвършенстване и разработване на нови продукти, предназначени за професионална скара, конвектомат и пържене, изграждат и налагат името на фирмата като надежден и сигурен партньор за работа.

Контакти

ДОЛЯ-9-ЦЕНЕВ EООД

Банкя, ул. Княз Борис I № 10
0897921038