BGRegistar.com

Докторс ООД

Информация

Докторс ООД

Водка марка Doctor's

 

Докторс ООД е фирма с доказано име, лицензиран производител на високоалкохолни напитки. Член на Българската търговско-промишлена палата.

 

Учредена през 1991 год. и вече второ десетилетие представя своите продукти, както на българския, така и на Европейския пазар.

 

През 1997 година, Докторс ООД инвестира в изграждането на собствена производствена база с модерно оборудване в с. Гинци. Към настоящия момент е производител на собствени марки, като Водка, Джин, Мастика, Мента, Ракия, Бренди и Ликьори с търговска марка Doctor's.

 

Екипът, изграден от квалифицирани и мотивирани специалисти, разработват иновативна технология в производствения процес. Водка марка Doctor's е произведена от висококачествени зърнени култури, чийто фермент е многократно дестилиран до получаването на пшеничен спирт, който се смесва с кристално бистра и екологично чиста планинска вода добивана в подножието на връх Ком, Западна Стара планина. Има уникална формула, с лек ненатрапчив, но запомнящ се вкус.

 

В производствената база в с. Гинци (намира се на 50 км. от София по път Е81) е внедрена съвременна технология за производство на висококачествени алкохолни напитки. Чрез система от колони с активен въглен, се постига изключително пречистване, което запазва качествата на суровините.

 

Високоалкохолните напитки с марка Doctor's се наложиха и утвърдиха, добре познати не само на българския, така също и на европейските пазари.

 

Напитките с марка Doctor's имат собствен характер, чист ненатрапчив вкус с нежен аромат и качество, отговарящо на изискванията на европейските и международни стандарти.

 

Целта на компанията е постоянна градация и иновация във всяко едно звено в структурата на Докторс.

 

Управител на Докторс ООД е г-н Александър Александров.

 

Докторс ООД - качествени напитки на добра цена!

 

Контакти

Докторс ООД

София, р-н Връбница, бул. Ломско шосе № 218
029345092
0878957693, 0888413728
029345208