BGRegistar.com

Докторс ЕООД

Информация

Докторс ЕООД

Водка марка Doctor's

 

Докторс ЕООД е фирма с доказано име, лицензиран производител на високоалкохолни напитки. Член на Българската търговско-промишлена палата.

 

Учредена през 1991 год. и вече второ десетилетие произвежда и предлага високоалкохолни напитки - Водка, Джин, Мастика, Мента, Ракия, Бренди и Ликьори с търговска марка Doctor's, приготвени по уникална технология.

 

Напитките с марка Doctor's имат собствен характер, чист ненатрапчив вкус с нежен аромат и качество, отговарящо на изискванията на европейските и международни стандарти.


В производствената база в с. Гинци е внедрена съвременна технология за производство на висококачествени алкохолни напитки чрез система от колони с активен въглен, се постига изключително пречистване, което запазва качествата на суровините.

 

Екипът изграден от квалифицирани и мотивирани специалисти, разработват иновативна технология в производствения процес.


Водка марка Doctor's е с уникална формула, лек ненатрапчив, но запомнящ се вкус, произведена от висококачествени зърнени култури, чийто фермент е многократно дестилиран до получаването на пшеничен спирт, който се смесва с кристално бистра и екологично чиста планинска вода добивана в подножието на връх Ком, Западна Стара планина.

 

Високоалкохолните напитки с марка Doctor's се наложиха и утвъдиха, добре познати не само на българския, така също и на европейските пазари.

  

Докторс ЕООД - качествени напитки на добра цена!

 

Контакти

Докторс ЕООД

София, р-н Връбница, бул. Ломско шосе № 218
029345092
0878957693, 0888413728
029345208