BGRegistar.com

ДОДО - КОНСУЛТ ЕООД

Информация

ДОДО - КОНСУЛТ ЕООД

Додо - Консулт ЕООД е фирма със седалище град София.

 

Развива своята дейност в областта на строителството и услугите.

 

Фирмата се занимава с монтаж, възстановяване и ремонт на дървени подове.

 

Извършва редене и пренареждане на дървени подове, циклене и лакиране.

 

Няма по - приятно усещане от това да стъпваш по зашеметяващо гладък, естествен дървен под, без фуги.

 

Нищо не може да се сравни с повърхността на истинския дървен под, свеж и прохладнен през лятото и усещането за топлина през зимата.

 

Експертите от Додо - Консулт ЕООД съветват, че е по - добре един съществуващ дървен под да бъде ремонтиран отколкото да се подменя с нов.

 

Старият под е по - автентичен, изработен от оригинално дърво, с по - високо качество от съвременните машинно обработени дъски, плюс запазването на оригинални елементи, което повишава стойността на вашия интериор и имот.

 

Специалиститие от Додо - Консулт ЕООД ще Ви предложат ефективни решения за ремонта на Вашия дървен под, на които можете безусловнио да се доверите.

 

Ако имате под, който се нуждае от грижа и внимание, се свържете с фирмата или позвъните на телефон - 0898439017 или скайп - topparketi за помощ и съвет относно извършването на ремонт или циклене на вашия паркет.

 

Додо - Консулт ЕООД предлага консултация, оглед, оферта, доставка и монтаж - пет стъпки, с които ще се радвате на красив под на достъпна цена без да напускате своя дом. Само позвънете.

Контакти

ДОДО - КОНСУЛТ ЕООД

София, ж.к. Люлин, бл. 608, вх. 8, ап. 157
028249073
0898439017