BGRegistar.com

ДОБИ ПРЕС ЕООД

Информация

ДОБИ ПРЕС ЕООД

Доби Прес ЕООД е фирма със седалище град София.

 

Развива своята дейност в областта на абонамента и разпространението на български и чуждестранни периодични печатни издания.

 

Доби Прес ЕООД се стреми да предложи на своите клиенти, конкурентноспособни продукти и услуги в областта на абонамента, разпространението и издателската дейност, задоволяващи очакванията на клиентите относно качеството и потребностите им.

 

През 2005 година фирмата беше сертифцирана, внедрявайки система за управление на качеството в съответствие с изискванията на БДС EN ISO 9001:2008.

 

Доби Прес ЕООД е единствена българска фирма, която отговаря на всички условия за членство в най -голямата международна асоциация на фирмите за абонамент ASA - Association of Subscription Agents and Intermediaries.


Фирмата издава специализирано месечно списание и двуседмичен вестник - АКТИВ в областта на счетоводството, финансите и застраховането.

 

През 2005 година Доби Прес ЕООД започна да издава и специализирана литература - книги в областта на счетоводството и трудовото право.

 

УСЛУГИ

 

Доби Прес ЕООД предлага :

 


Вашият абонамент, ще бъде коректно разплатен към всички издатели и доставчици.


Вашите вестници и списания ще бъдат разделени и опаковани в найлонови опаковки по отдели, с придружителен опис за съдържанието на пакета.


Доставката на абонамента се извършва ежедневно всяка сутрин.


Получаване на всички безплатни приложения, подаръци и бонуси от издателя.


При констатирани полиграфически дефекти на дадено издание, същото ще бъде подменено за сметка на фирмата.


Получавате възможност за реклама на Вашата фирма върху етикетите, всеки ден от годината до всички клиенти.

 

Контакти

ДОБИ ПРЕС ЕООД

София, ул. Йоан Екзарх 63
029632047, 029633082
029633093