BGRegistar.com

ДИ - ДЖИ ФРИГО

Информация

ДИ - ДЖИ ФРИГО

ДИ - ДЖИ ФРИГО ЕООД е създадена през 2003 година със седалище град Пловдив, ул. Брезовско шосе 176.

 

Фирмата е вносител на професионално ресторантско оборудване. В процеса на работа и следейки изискванията на клиентите, фирмата разширява дейността си и в областта на хладилната техника.

 

Основните дейности на фирмата са вносът и търговията с артикули, необходими за оборудването на хотели, ресторанти, барове, сладкарници, супермаркети и предприятия от ХВП.

 

Ди - Джи Фриго ЕООД разполага с екип от квалифицирани специалисти в областта на кухненското оборудване, отлични професионалисти с богат опит, извършващи монтаж на уредите в обектите и следи за правилното им функциониране и експлоатация.

 

Консултантите на фирмата ще Ви посетят на място и заедно ще изработите най - добрия план за оборудване на Вашия обект.

 

Благодарение на дългогодишната работа, опита на служителите в тази сфера и изградената гъвкава работна структура, Ди - Джи Фриго ЕООД успя да се наложи и утвърди, като професионалист, способен да удовлетвори и най - взискателния вкус.

 

Фирмата предлага професионални уреди, втора употреба, внос от Италия, Германия, Англия, Белгия и Холандия - хладилни витрини, фурни, печки и други. Съоръженията са отремонтирани и пробвани в сервиза на фирмата.

 

УСЛУГИ

ДИ - ДЖИ ФРИГО ЕООД предлага :

 

  • Качествено професионално оборудване от водещи европейски производители.
  • Нови и употребявани уреди.
  • Изготвяне на проекти, съобразно изискванията на Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ) и съвременните евронорми.
  • Гаранционно и извънгаранционно обслужване.
  • Безплатна доставка в рамките на град Пловдив.

 

Контакти

ДИ - ДЖИ ФРИГО

Пловдив, ул. Брезовско шосе 176
032940740, 032954384
032954384