BGRegistar.com

Ди-Вен ООД

Информация

Информация

Ди-Вен ООД - Лом

 

Ди-Вен ООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, чието начало е поставено през 1991 година.

 

Обхватът на дейност включва производството на електрокари, сервизиране и доставка на резервни части за кари.

 

Дружеството притежава собствена производствена база, разположена в град Лом, ул. Л. Миланези №11 А.


Има разработена собствена конструкция електрокари, които успешно продава не само в България, но и в чужбина. 90% от продукцията е предназначена за чужбина: Русия, Полша, Унгария, Германия, Румъния, Италия, Украйна, Беларус и други.


Широко стъпила на пазара, Ди-Вен ООД се стреми да отговори на търсенето на потребителите и максимално да ги улесни, предлагайки решения за всеки бизнес.


Богатата продуктова гама включва: Електрокари, Високоповдигачи, Платформи електрокари и самосвали, Влекачи, Ремаркета, Подвижни товарни рампи, Туристически атракционни влакчета.

 

Високото качество на предлаганите продукти, отговарят на европейските изисквания и стандарти. По-голямата част от вградените компоненти са български, но по желание на клиента или за постигане на определени параметри и качество, се вграждат вносни компоненти: импулсни регулатори CURTIS и PG Drive, гуми Марангони, профили Hoesch, двигатели AMRE и други.


Ди-Вен ООД осигурява техническо обслужване, гаранционен и следгаранционен сервиз на карите закупени от нея, доставка и пускане в експлоатация на новозакупените кари при желание на купувача, доставка на резервни части.

 

Работи на високо, професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаймно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.

 

Ди-Вен ООД се е утвърдила и наложила с доброто име, което е изградено от професионалната работа на хората, които стоят зад това име. Ето защо залага на екип от мотивирани хора с креативно мислене, което успешно помага да се утвърди на пазар, като коректен и предпочитан партньор.


Компанията е отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.


Богатият опит трупан през годините и креативните решения са в основата, фирмата да се наложи като лидер в своя бранш.


Компанията се представлява от г-н Жори Алексиев в качеството на Управител.

 

Контакти

Ди-Вен ООД

Лом, ул. Л. Миланези 11А
097166170, 097166828
097164047, 0 097166828