BGRegistar.com

ДИСКАВЪРИ 2002 ООД - Компютърно обучение

Компютърно обучение

ДИСКАВЪРИ 2002 ООД

 

В Образователен център Дискавъри 2002 предлагат и курсове за обучение по компютърна грамотност за деца и възрастни.

 

Ще се уверите, че има и приятни начини за учене с Вашия нов  приятел - Компютъра, с помоща, на който ще обгърнете целия свят и ще се пренесете навсякъде, където пожелаете - във виртуални библиотеки, състезания, музеи ... Компютърът може да говори, да пише заедно с вас, да рисува и смята, и най - важното - можете да учите Английски език заедно с него!

 

Той може да върши толкова много неща с вас и вместо вас! Трябва само да научите неговия език, който не е никак труден и най - лесно се усвоява от децата!

 

По време на компютърния курс децата придобиват умения за работа с Windows, Word, създават графики, рисунки и таблици. Използват Интернет за електронна поща и намират информация в мрежата. За по - напредналите има курсове по Coreldraw, Photo Shop и програмиране.

 

Предлаганият образователен курс Компютърна грамотност за възрастни цели да улесни Вашата ежедневна работа, да Ви даде свобода при работа с интернет, текстообработващи програми, бази данни и потребителски софтуер. 

 

Учебната програма включва всички задължителни елементи за придобиване на компютърна грамотност съчетани с практически упражнения.

 

След придобиване на компютърна грамотност, обучаващите се могат да полагат изпити за международно валидни сертификати за компютърни умения, както и да усъвършенстват знанията си със следващите нива, включващи специфични програми, дизайн в рекламата, бази данни, Web дизайн, както и основите на програмирането.

 

Контакти

ДИСКАВЪРИ 2002 ООД

Пловдив, бул. 6-ти септември 145
032634047
0888057911, 0886902723