BGRegistar.com

Димов Инвест ЕООД - годишни технически прегледи Варна

Информация

Годишни технически прегледи Варна

 

Димов Инвест - годишни технически прегледи Варна

 

Димов Инвест ЕООД е фирма с доказано име, един от лидерите на пазара с традиции в сферата на автоуслугите. Изградила сериозен имидж, наложила и утвърдила се посредством качеството и коректността в своята работа.


Специализирана в извършване на периодични технически прегледи и сервизна дейност включваща диагностика и ремонт на леки, лекотоварни автомобили и бусове. Предлага на своите клиенти качествени и трайни решения на проблемите свързани с ремонта на автомобилите.


Автокомплексът в град Варна, Западна промишлена зона включва Пункт за годишни технически прегледи и Автосервиз, лицензирани по ISO 9001 : 2008 от TUV NORD GERMANIA. За удобство на клиентите разполага и с Кафе-бар.


Пунктът за ГТП извършва прегледи на всички видове МПС включително категория L- мотоциклети. Първоначален преглед на АГУ/Автомобилни газови уредби. Автотранспортни услуги и услуги с комбиниран БАГЕР и мини БАГЕР.
Прегледи и проверка по АДР /ADR/ и ЕКМТ/СЕМТ Автосервиз.


Фирмата разполага с пункт с три линии за извършване периодичен технически преглед на техническата изправност на ППС от 2-ра ,3-та и 5-та категория, включително и за мотоциклети, прегледи и проверка на МПС превозващи опасни товари по АДР /ADR/, както и прегледи СЕМТ и Автосервиз.


Дейността свързана с годишни технически прегледи на леки, лекотоварни, товарни автомобили, автобуси и специализирани превозни средства се извършва от технически специалисти, притежавщи необходимата квалификация и опит, включително и за извършване на прегледи на МПС превозващи опасни товари по АДР /ADR/ както и прегледи по СЕМТ на МПС Евро 2,3,4,5.


Димов Инвест ЕООД препоръчва на своите клиенти, да извършват задължителния годишен преглед, където ще получат качествена проверка за състоянието на техните автомобили, което ще им гарантира приятно и безпроблемно пътуване.

 

При откриване на повреда или някаква неизправност на моторното превозно средство, може своевременно да бъде отстранена в автосервиза на фирмата, с гаранция за бърз и качествен ремонт, извършен от квалифицирани специалисти.

 

Чрез професионално отношение към своите клиенти Димов Инвест ЕООД се наложи и утвърди, като лидер в бранша на автоуслугите, с изградено име на уважаван, доверен и предпочитан партньор.

 

За удобство можете да си направите резервация за час за желаната услуга на сайта: www.pregledi.bg

 

Контакти

Димов Инвест ЕООД

Варна, Западна промишлена зона
0888628001, 0897851201