BGRegistar.com

ДИМИТРОВ ПРОЕКТ

Информация

ДИМИТРОВ ПРОЕКТ

Адрес: София, ж.к. Овча купел 1, бл. 54, ет. 2, ап. 8 Тел: 0889 89 52 29 Email: v.dimitrov@dimitrovproekt.com URL: ДИМИТРОВ ПРОЕКТ
 
Димитров Проект ООД е създадена през 2005г. с цел извършване на различни строително-монтажни работи. Основния фокус на фирмата са покривните хидроизолационни системи, както и светлинни и димоотводни люкове. От началото на 2011г. фирмата   е и оторизиран контрактор, на една от водещите световни фирми за хидроизолаци, Файърстоун Строителни Продукти. Основните хидроизолационни системи, които се предлагат, са ЕПДМ и ТПО на Файърстоун Строителни Продукти. Фирмата полага хидроизолации съгласно системата за качество на Файърстоун, която е задължителна за всички контрактори по цял свят. Всеки обект се съгласува с централата още на проектно равнище. След приемане на обекта се издава гаранция за материала, която се поддържа от Файърстоун. Стандартната европейска гаранция е 10 години, която може да бъде увеличена на 15 или 20, в зависимост от материала и хидроизолационната система. ЕПДМ мембраната е широко прилаган хидроизолационен материал в плоските покривни конструкции на нови и ремонтирани сгради. ТПО мембраната е изборът на тези, които търсят оцветена в светли тонове покривна система. И двата вида покриви комбинират естетика с устойчивост към ултравиолетиви лъчи, неблагоприятни климатични влияния и изключителна здравина на снадките.

Покривните системи на Файърстоун могат да бъдат три основни вида: баластова (затежнена) система, изцяло залепване и механично закрепена, а скоростта на полагане е между 100 и 1000 кв. м за ден. Фирмата е в непрекъсната връзка с търговския и техническия отдел на централата на Файърстоун в Братислава за бърз отговор на изискванията на клиентите или решаване на тeхнически въпроси. Фирмата се превръща в един от водещите производители на естествени димоотводни системи, произвеждайки над 60 000 апарата годишно. Нашият опит в строителството и широкият избор на продукти, Ви дават възможност за бърз строителен процес на добра цена.  Компанията предлага глобални решения за промишлени и жилищни сгради с различни предназначения. Фирма Димитров Проект ООД предлага компетентна и надеждна консултация, гъвкави решения и атрактивни оферти в крак с най- новите тенденции в строителния бранш.

Контакти

ДИМИТРОВ ПРОЕКТ

София, ж.к. Овча купел 1, бл. 54, ет. 2, ап. 8
00889895229