BGRegistar.com

ДИМАТЕКС БЪЛГАРИЯ

Информация

ДИМАТЕКС БЪЛГАРИЯ

Адрес: София, бул. Евлоги Георгиев 44 Тел: 02 964 01 20 / 0888 73 23 27 Email: dimatex@netbg.com URL: ДИМАТЕКС БЪЛГАРИЯ
Диматекс-България ООД е представител за България на датския концерн CAMA Lift Aps и на шведската фирма CIBES Lift AB. Двете фирми са с доказани лидерски позиции на Европейския пазар и са производители основно на платформени асансьори, предназначени изключително за хора с увреждания
Специалните решения на проблемите, свързани с извършването на подходящи нововъведения или преустройства за преодоляване на стълбища, различни нива, както и за препятствия за хора, които са трудно подвижни или се придвижват с инвалидни колички както в частния, така и в обществения сектор, представляват нашето ежедневно занимание.
Ние предлагаме на българския клиент съвременни съоръжения на високо технологично ниво, които са на първо място в Европа по качествени показатели.Фирмата набляга както върху качеството и грижливото изпълнение, така и върху оптималното нагаждане към жилищна и всякаква друга площ. Затова можем да помогнем дори и при такива обстоятелства, където другите фирми отдавна са се отказали. Специалистите ни са готови да Ви консултират при вземането на най-доброто техническо и естетически издържано решение, като Ви предложат различни варианти и идеи. Производството на всяко съоръжение се осъществява индивидуално, взимайки се предвид характеристиките на сградата и стълбищата. При проектирането на отделния асансьор най-голямо внимание се обръща на задоволяване изискванията на потребителя, като в същото време не се пренебрегва и дизайна.

Представените асансьори имат много широко поле на приложение. Успешно могат да се използват като решение при нови сгради, а голямото им предимство е, че са изключително подходящи за осигуряване на достъп във вече съществуващи сгради и помещения. Без да се налага сериозно преустройство, стълбищните и вертикални подемници могат да се използват в жилища, обществени и административни сгради, училища, спортни съоръжения и басейни, търговски и развлекателни центрове, паркинги и гаражи, подлези и надлези, за външен и вътрешен монтаж.

Всички съоръжения могат при нужда да се доокомплектоват с допълнителни устройства (подвижни рампи) за странично качване / слизане. Монтажът на асансьорната система може да се извърши практически на всякакви стенни материали, достатъчно е те да отговарят на определени изисквания за здравина и стабилност.
Производството на всички асансьорни системи се извършва и контролира на базата на Европейската Директива за машиностроене 98/37 на ЕО. Всички съоръжения се доставят със знака СЕ и се монтират на място, от обучени специалисти. Освен това продаваните от нас съоръжения съответстват на Закона за безопасност на уредите, на Европейската Директива 89/336/ЕО както и на Директива 73/23/ЕО.
Сред нашите клиенти са:
  • ДАИТС - стълбищна платформа в сградата на Централна поща, град София;
  • областна Администрация град Пловдив и град Добрич;
  • общината в гр. Смолян;
  • сградите на Комисията за защита от дискриминация;
  • 8 СОУ;
  • 49 СОУ;
  • Испанската гимназия в град София;
  • библиотеката в Русе.
Всички те вече са достъпни за хората в неравностойно положение благодарение на стълбищните платформи САМА Lift EA7.
В гр. Елена, в ОУ "Отец Паисий" - гр. Силистра, в СОУ "Иван Вазов" - гр. Поморие, Музикално - драматичния театър "Константин Кисимов" - гр. Велико Търново, в Читалище "Добри Войников" и в Регионалната библиотека - гр. Шумен, в Национален център за рехабилитация "Диана" - гр. София и ОУ "Св. Иван Рилски" - гр. Перник имаме изградени вертикални подемни платформи за инвалидни колички от типа А5000. Голям е и списъкът ни от частни клиенти, строителни предприемачи, както и бизнес- и офис- центрове.

Контакти

ДИМАТЕКС БЪЛГАРИЯ

0029640120/0888732327