BGRegistar.com

Дилянка 61 ООД

богат избор захарни изделия добрич, висококачествени захарни изделия добрич, висококачествени захарни изделия силистра, дилянка 61, дилянка 61 добрич, дилянка 61 оод, дистрибутор на захар и захарни изделия силистра, дистрибутор на нестле за силистра, дистрибутор на нестле район черно море, дистрибутор на победа за добрич, дистрибутор на победа за силистра, дистрибуция на захар и захарни изделия добрич, дустрибутор на захар и захарни изделия добрич, захар и захарни продукти добрич, захар и захарни продукти силистра, захар на добри цени добрич, захарни изделия на добри цени добрич, захарни изделия на добри цени силистра, захарни изделия на конкурентни цени добрич, качествени захарни изделия добрич, препоръчан дистрибутор добрич, препоръчан дистрибутор силистра, препоръчан търговец на едро добрич, препоръчан търговец на захар добрич, препоръчана дистрибуторска фирма добрич, препоръчана дистрибуторска фирма силистра, разнообразие от захарни изделия добрич, фирма за вътрешна търговия добрич

Информация

Дилянка 61 ООД - ДобричДилянка 61 ООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, със седалище град Добрич, ул. Калиакра № 77.


Извършва търговска дейност, с основна насоченост вътрешна търговия.


Специализирана в търговия на едро и дистрибуция на захарни изделия, стоки от първа необходимост и напитки на територията на град Добрич, град Силистра и регионите им.


Клиентите нуждаещи се от големи количества, могат да се обърнат към Дилянка 61, която ще предложи продукти с високо качество, отговарящи на българските и европейски стандарти.


При поръчката на по-големи количества от даден продукт, фирмата прави отстъпка в цената.


Още от основаването си, Дилянка 61 се стреми максимално да задоволява изискванията на своите клиентите и партньори.


Работи с водещи компании в сферата на бързооборотните стоки - захар, сладки, захарни изделия.


Поддържа дългогодишни партньорски отношения с най-големите български производители и вносители, с което гарантира качество и гъвкавост в цените на предлаганите стоки.


Непрекъснато обновява и разширява продуктовата гама, осъществявайки непрекъснато пряк контрол върху качеството, запазвайки съотношението цена - качество в полза на Клиента.


Дилянка 61 е компания, наложила и утвърдила се, като лидер в своя бранш, радва се на добър авторитет и постоянни клиенти.


Фирмата е отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.


Клиентите и партньорите високо ценят експедитивността, коректността, надеждността и отлично платежно поведение на фирмата.


Екипът, зает в дружеството се състои от квалифицирани служители и специалисти, които се характеризират с висок професионализъм и компетентност.


Компанията се представлява от е г-жа Гинка Димитрова в качеството на Управител.


Свържете се с Дилянка 61, екипът Ви очаква, за да отговори на Вашите нужди!

 

Контакти

ДИЛЯНКА 61 ООД

Добрич, ул. Калиакра 77
058602799