BGRegistar.com

Дилянка 61 ООД

висококачествени захарни изделия добрич, висококачествени захарни изделия силистра, дилянка 61, дилянка 61 добрич, дистрибутор на варива добрич, дистрибутор на варива силистра, дистрибутор на захар и захарни изделия силистра, дистрибутор на минерална вода велинград добрич, дистрибутор на минерална вода велинград силистра, дистрибутор на нестле добрич, дистрибутор на нестле за варна, дистрибутор на нестле за силистра, дистрибутор на сокове куинс за добрич, дистрибутор на сокове куинс за силистра, дистрибуция на варива добрич, дистрибуция на варива силистра, дистрибуция на захар и захарни изделия добрич, дистрибуция на плодови сокове добрич, дистрибуция на плодови сокове силистра, дистрибуция на стоки от първа необходимост, дистрибуция на стоки от първа необходимост добрич, дистрибуция натурални сокове куинс добрич, дистрибуция натурални сокове куинс силистра, дустрибутор на захар и захарни изделия добрич, захар и захарни продукти добрич, захар и захарни продукти силистра, качествени захарни изделия добрич, препоръчан дистрибутор добрич, препоръчан дистрибутор силистра, препоръчан търговец на едро добрич, препоръчана дистрибуторска фирма добрич, препоръчана дистрибуторска фирма силистра, разнообразие от захарни изделия добрич, стоки от първа необходимост силистра, фирма за вътрешна търговия добрич

Информация

Дилянка 61 ООД - ДобричДилянка 61 ООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, със седалище град Добрич, ул. Калиакра № 77.


Извършва търговска дейност, с основна насоченост вътрешна търговия.


Специализирана в търговия на едро и дистрибуция на варива, захарни изделия и стоки от първа необходимост на територията на градовете Добрич, Силистра и регионите им.

 

Клиентите нуждаещи се от големи количества, могат да се обърнат към Дилянка 61, която ще предложи продукти с високо качество, отговарящи на българските и европейски стандарти.


При поръчката на по-големи количества от даден продукт, фирмата прави отстъпка в цената.

 

Дилянка 61 предлага богато разнообразие от напитки. Фирмата е дистрибутор на минерална вода Велинград и натурални сокове Куинс за Добрич, Силистра и регионите им.

 

От септември 2022 г. фирмата е официален дистрибутор за гр. Варна и регион Варна на Нестле България АД.

 

За да задоволи изискванията на потребителите, поддържа дългогодишни партньорски отношения с най-големите български производители и вносители на бързооборотни стоки - захар, сладки, захарни изделия, различни видове варива и други, с което гарантира качество и гъвкавост в цените на предлаганите стоки.


Непрекъснато обновява и разширява продуктовата гама, осъществявайки непрекъснато пряк контрол върху качеството, запазвайки съотношението цена - качество в полза на Клиента.


Дилянка 61 е компания, наложила и утвърдила се, като лидер в своя бранш, радва се на добър авторитет и постоянни клиенти.


Фирмата е отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.


Клиентите и партньорите високо ценят експедитивността, коректността, надеждността и отлично платежно поведение на фирмата.


Екипът, зает в дружеството се състои от квалифицирани служители и специалисти, които се характеризират с висок професионализъм и компетентност.


Компанията се представлява от е г-жа Гинка Димитрова в качеството на Управител.


Свържете се с Дилянка 61, екипът Ви очаква, за да отговори на Вашите нужди!

 

 

Контакти

Дилянка 61 ООД

Добрич, ул. Калиакра 77
058602799