BGRegistar.com

ДИЗАЙН СТУДИО АРТКИШ

Информация

ДИЗАЙН СТУДИО АРТКИШ

 

Дизайн студио Арткиш е създадено през 1985 година със седалище град Пловдив.

 

Развива своята дейност в областта на рекламата.

 

Занимава се с външна реклама и графичния дизайн.


От 1990 година дизайн студио Арткиш разширява своите услуги в областта на рекламния и фирмения дизайн. От идеята през проектирането и изпълнението, в стремеж за строго индивидуален подход към отделните клиенти, съобразявайки се със спецификата и изискванията им, което гарантира художествена уникалност на всеки продукт, същността на който е фирменият дизайн.

 

Дизайн студио Арткиш изработва обемни и пластични рекламни тела, обемни и светещи букви, светещи табели, държавни, фирмени, партийни, интериорни и настолни знамена, рекламно и декоративно оформление на МПС, оптичен тунинг, изработване на архитектурни макети, аранжиране на витрини, художествено и пространствено оформление на открити и закрити площи.

 

Екипът от високо квалифицирани специалисти, професионалисти с богат опит, работят в областта на външната реклама и графичния дизайн.

 

Предлагат услуги за рекламно и художествено оформление на панаирни и изложбени щандове на Пловдивския панаир, външна реклама на търговската мрежа в град Пловдив, оформление и аранжировка на витрини, търговски и изложбени щандове.

 

 

Контакти

ДИЗАЙН СТУДИО АРТКИШ

Пловдив, ул. Рила 19
032629138
0878548583, 0888239182, 0899912236
032629138