BGRegistar.com

Дием ООД

3d панели за интериор софия, атрактивни и нестандратни остъклявания софия, вътрешен дизайн и интериорното остъкляване софия, дием, дием оод, дием оод люлин, дием оод софия, дистанционери и крака, екстериорни и интериорни остъклявания софия, екстериорни остъклявания по индивидуални размери, изработка и монтаж на душ кабини, интериорни врати, интериорни и екстериорни решения софия, интериорни остъклявания по индивидуални размери, керамичен печат върху стъкло софия, мебелен обков и обков за стъкло софия, огледала по индивидуални размери софия, офисни и магазинни остъкления софия, парапети и парапетни системи, плъзгащи и хармоники, плъзгащи системи, подвижни покривни системи за остъкляване софия, стъкла с директно нанесен печат софия, творчески решения за екстериорен дизайн софия, творчески решения за интериорен дизайн софия, точкови фасади и навеси, фирма за интериорен и екстериорен дизайн софия, фирма за обработка на стъкла и огледала софия, фирма за покривни системи за остъкляване софия, фирма за проектиране на стъклени врати софия, фирма за стъклени витрини софия

Информация

ДИЕМ ООД

Дием ООД е дружество, учредено през 1997 година със седалище град София, ж.к. Люлин, бл. 159.

 

Модерна, парзарно ориентирана компания, една от водещите в сферата на интериорния и екстериорния дизайн.

 

Стабилно стъпила на българския пазар, Дием се стреми да предоставя модерни, високотехнологични материали, продукти и технологии в областта свързана с производството на мебели, интериорното остъкляване, вътрешен дизайн и подвижни покривни системи за остъкляване, произведени от водещи фирми в бранша.

 

Дейността и е насочена в проектиране и изработване на атрактивни и нестандратни екстериорни и интериорни остъклявания по индивидуални размери. Дружеството предлага и реализира творчески решения за своите клиенти.

 

Дием проектира, изработва и извършва монтаж на стъклени преградни стени, паравани, душ кабини и огледала по индивидуални размери. Богатият опит натрупан през годините гарантира перфектната изработка на изделията и тяхното отлично качество, сигурност и надеждност.

 

Основен и единствен дистрибутор на българския пазар, Дием предлага: 3D панели и плоскости за дизайн и архитектура от различни материали; алуминиеви системи за подвижни отваряеми покриви; парапетни системи от неръждаема стомана; свързващи елементи; системи за плъзгащи стъклени и дървени врати; фитинги за външни и вътрешни стъклени врати от неръждаема стомана; панти; фиксатори; мебелни крака за маси и мека мебел, мебелни панти, мебелни заключващи устройства с „Мастер“ ключ и много други.

 

Дием е официален преставител за България на един от най-големите производители на обков за стъкло - фирма OZONE.

 

Разполага с дистрибуторска мрежа в цялата страна. За удобство и улеснение на клиентите проддържа разнообразна гама от материали на склад.

 

Широко стъпила на пазара, Дием се радва на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в своята работа. Предлага гъвкави решения, с гарнация за бърза, професионална реакция, съобразена с желанията на клиентите.

 

Утвърдила и наложила се с доброто име, което е изградено от професионалната работа на хората, които стоят зад това име. Ето защо залага на екип от мотивирани хора с креативно мислене, което успешно помага да се утвърди на българския пазар, като коректен и предпочитан партньор.

 

Дием е отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.

 

Богатият опит трупан през годините и креативните решения са в основата, фирмата да се наложи като лидер в своя бранш.

 

ПРОДУКТИ

 

Дием ООД предлага следните продукти :

 

 

Дистанционери и крака.

 

Мебелен обков.

 

Дръжки.

 

Рафтоносачи.

 

Обков за стъкло.

 

Ръкохватки.

 

Парапетни системи.

 

Плъзгащи системи.

 

Стъкла.

 

Въжени системи Armstrong.

 

 

 

 

УСЛУГИ

 

Дием ООД проектира, изработва и извършва монтаж на :

 Душ кабини и интериорни врати.

 


Плъзгания и хармоники.

 


Точкови фасади и навеси.

 


Офисни и магазинни остъкления.

 


Парапети и парапетни системи.

 

 

 

 

 

Контакти

ДИЕМ ООД

София, ж.к. Люлин, бл. 159
029251330, 028253130
0887523825