BGRegistar.com

ДИАС ТУРС ООД

Информация

ДИАС ТУРС ООД

Диас Турс е оторизиран учебен център от IATA за професионална подготовка на туристически и пътнически агенти и издаване на самолетни билети.

 

Професионален учебен център, създаден през 2000 година от госпожа Констанца Механджийска и госпожа Иванка Неделчева.

 

Разполага с екип от отлични професионалисти. Инструкторите г-жа Ваня Недeлчева и г-жа Роза Тризлова, са висококвалифицирани, с голям опит и дългогодишна практика. Отдадени на своята работа, полагат грижи за обучението и добрата подготовка на курсистите.

 

От създаването на Диас Турс, като IATA учебен център, курс на обучение са преминали повече от 750 души, които успешно са положили изпити и са получили своите дипломи.

 

Много от тях вече са изградили успешна професионална кариера в туристическия бранш в България и в чужбина.

 

ПРОГРАМИ ЗА ОБУЧЕНИЕ

Програмата за обучение по международен туризъм на IATA/UFTAA е световно призната, като най - добрата международна квалификация в областта на туризма и единствената съществуваща най - изчерпателна програма за обучение в момента.

 

Международната програма за обучение по туризъм на IATA/UFTAA е най - пълната, професионална и отговаряща на нуждите на индустрията програма, която дава на курсистите, отлични познания в областта на светиовната индустрия и световно призната кавалификация.

 

КУРСОВЕ

Основи на туризма и тарифирането е курс, който запознава с туристическата индустрия, с ролята на туристическия аген т в тази индустрия, с това колко е важно да надминеш очакванията на клиента.

 

Курсът се провежда в рамките на два календарни месеца, шест пъти в годината.

 

Лекциите се провеждат всяка сутрин / през работните дни / от 09:00 ч. до 13:00 ч. с половин час почивка.

 

Контакти

ДИАС ТУРС ООД

София, ул. Г. М. Димитров 30, офис 2
0292736089
0888462891
02732863