BGRegistar.com

ДИАМОНДС ИНТЕРНАЦИОНАЛ КОРПОРАЦИОН - Д И Ц - БГ ЕООД

Информация

ДИАМОНДС ИНТЕРНАЦИОНАЛ КОРПОРАЦИОН - Д И Ц - БГ ЕООД

Диамондс Интернационал Корпорацион - Д.И.Ц. - БГ ЕООД е със седалище град София.

 

Разполага с офис помешаваш се на ул. Хан Омуртаг 84 и Шоурум с местонахождение ул. Николай Хайтов 8А, където предлга голямо разнообразие от оригинални диамантени бижута.

 

Diamonds International Corporation - D.I.C. a.s. е изцяло чешко дружество, започнало дейността си в края на 2005 година, специализирано в производство и продажба на оригинални диамантени бижута, търговията на едро и консултиране в областта на инвестиционните диаманти.


Всички бижута са изработени в собствени ателиета и са защитени със запазена марка, регистрирана в рамките на целия Европейски съюз, с производствен знак D.I.C. и щемпел според изискванията на съответното законодателство.

 

Всеки диамант притежава сертификати на водещи гемологични лаборатории, признавани в цял свят. Особеното е, че D.I.C. дава сертификати не само към отделните скъпоценни камъни, но и към тези, които са вградени в бижу.

 

Дружеството е единственият чешки представител, член и акционер на диамантената борса в Антверпен - Beurs voor Diamanthandel, една от най - старите диамантени борси в света.

 

След Чехия и Словакия, където стъпи през 2006 година, дружеството навлезе през 2007 година в Полша, Хърватия, България, Белгия, Сърбия и Румъния.

 

В края на 2007 година откри своя дъщерна фирма в Хонг Конг.

 

През 2008 година фирмата навлезе и в Украйна, а през 2009 година в Унгария и Австрия.

 

D.I.C. беше генерален партньор на конкурса за красота Miss Universe 2009 в Словакия и изработи за победителката диамантена златна корона, най - луксозната и най - скъпата в историята на конкурса.

 

Контакти

ДИАМОНДС ИНТЕРНАЦИОНАЛ КОРПОРАЦИОН - Д И Ц - БГ ЕООД

София, ул. Хан Омуртаг 84
0885621226, 0887562266