BGRegistar.com

ДИАГНОСТИЧНО - КОНСУЛТАТИВЕН ЦЕНТЪР СВЕТИ ПАНТАЛЕЙМОН ООД

Информация

ДИАГНОСТИЧНО - КОНСУЛТАТИВЕН ЦЕНТЪР СВЕТИ ПАНТАЛЕЙМОН ООД

Диагностично - консултативен център Свети Панталеймон е със седалище град Плевен.

 

Здравното заведение предлага специализирана доболнична медицинска помощ на пациенти по договор с НЗОК, здравноосигурителни фондове и платени прегледи.

 

Разполага с всички лекарски кабинети за първични и консултативни прегледи и работи в тясна връзка с отделенията на болницата.

 

Към Диагностично - консултативния център работи кабинет по физиотерапия и рехабилитация. Разполага със салон за лечебна физкултура и необходимата апаратура за фиозиотерапевтични процедури.

 

Здравното заведение предлага качественати медицински услуги от утвърдени специалисти физиотерапевти, кинезитерапевти и рехабилитатори.

 

ДКЦ Свети Панталеймон - Плевен разполага с последно поколение ядрено магнитен резонанс и с единствения в Западна и Централна България апарат DXA на рентгенов принцип за изследване на костна плътност и диагностициране на остеопороза.

 

Мамографският център е оборудван с мамографски апарат, специализиран софтуер и антена за диагностика на гърда.

 

Екип от висококвалифицирани специалисти в различни области на медицината се грижат за здравето на своите пациенти. Извършват се прегледи по всички медицински специалности. 

Контакти

ДИАГНОСТИЧНО - КОНСУЛТАТИВЕН ЦЕНТЪР СВЕТИ ПАНТАЛЕЙМОН ООД

Плевен, ж.к. Дружба, ул. Трите бора № 24
064872020