BGRegistar.com

Джонкин - Малин Димитров ЕТ

Информация

Джонкин - Малин Димитров ЕТ


 

Джонкин - Малин Димитров ЕТ е фирма със седалище град Монтана.

 

Произвежда и предлага безалкохолни напитки и бутилирана, трапезна вода.

 

Фирмата е утвърден производител на безалкохолни напитки с търговска марка Копрен.

 

 

Джонкин - Малин Димитров ЕТ произвежда и предлага висококачествени  безалкохолни газирани напитки, безалкохолни напитки на основа на минерална вода, пунш от портокали, студен чай и енергийни напитки.

 

Производствената база на фирмата се намира в село Копиловци, Северозападната част на България, в подножието на връх Копрен, на 30 километра западно от град Монтана.

 

През 2006 година базата беше модернизирана и в момента е едно добре работещо предприятие за бутилиране на напитки, разполагащо със съвременни технологии и отлично поддържана хигиена.

 

Производствената базa отговаря на всички европейски норми и изисквания.

 

За производство на напитките се използва планинска вода с гарантирани показатели, добри вкусови качества и аромати на водещи компании от хранително - вкусовата промишленост в Европа.

 

Фирмата има изградена търговска мрежа в цялата страна, осъществена благодарение на гъвкавата политика по реализация на продуктите.

 

 

 

Джонкин - Малин Димитров ЕТ поддържа търговски взаимоотношения с фирми от южната ни съседка Гърция, където изнася част от своята продукция.  

 

 

Фирмата се стреми да предложи на своите клиенти висококачествен продукти, затова непрекъснато работи за подобряване качеството на произвежданите напитки и пускането на пазара на нови продукти.

 

 

 

Контакти

ДЖОНКИН - МАЛИН ДИМИТРОВ ЕТ

ДЖОНКИН - МАЛИН ДИМИТРОВ ЕТ

Монтана, ул. Сирма Войвода 5
096304340, 096304342
0878258092
096304340