BGRegistar.com

ДЖИ ТИ СИСТЕМ

Информация

ДЖИ ТИ СИСТЕМ

 Фирма Джи Ти Систем ООД е основана през 1999 год. с предмет на дейност изработка и монтаж на автоматични врати от всякакъв тип, товаро-разтоварни рампи и ръкави, перманентни складове от PVC и бариери. Ние предлагаме продуктите на DITEC - ИТАЛИЯ и KABA - ГЕРМАНИЯ.


 Предлаганите от нас продукти на италианския концерн DITEC са разработени и изпитани съобразно всички европейски норми и изисквания. 

 

Опитът на DITEC и амбицията на GTSystem гарантират развитието и приложението на компоненти и продукти с неповторим дизайн, категорично качество и безкомпромисна безопасност.

Те имат високо качество, надеждност, ефективност и издръжливост при специфични експлоатационни условия. Разполагаме със склад за материали и резервни части  а също така и редовен сервиз за своите клиенти.

Интересен факт е, че врати, ролетки и автоматика, монтирани от нас още в първите години от дейността ни, работят безпроблемно и до днес. Предлаганите от нас стоки са приложими в предприятия, заводи, производствени и складови помещения, търговски и офис сгради, частни домове, здравни заведения и много други.

 

 

 

 

В наше лице ще срещнете изключителен и коректен партньор, както и високо професионално ниво на извършваните от нас ремонтни дейности. 

Контакти

ДЖИ ТИ СИСТЕМ

Стара Загора, ул. д-р Тодор Стоянович №19
042648009
0888732127