BGRegistar.com

Джи Пи - Клиин ЕООД

джи пи клиин, джи пи клиин еоод, джи пи клиин разлог, индустриално почистване банско, индустриално почистване благоевград, индустриално почистване разлог, инспекция на канали банско, инспекция на канали разлог, инспекция на канали регион благоевград, каналинспекция, машинно отпушване на канали, отводняване на септични ями банско, отводняване на септични ями разлог, отпушване на канали банско, отпушване на канали благоевград, отпушване на канали в благоевград и региона, отпушване на канали разлог, помпи с високо налягане разлог, почистване на канализации банско, почистване на канализации благоевград, почистване на канализации разлог, препоръчана фирма за отпушване на канали банско, препоръчана фирма за отпушване на канали разлог, ремонт на помпи с високо налягане банско, ремонт на помпи с високо налягане благоевград, ремонт на помпи с високо налягане и вакуум помпи, ремонт на помпи с високо налягане разлог, фирма за отпушване на канали в банско, фирма за отпушване на канали в разлог, фирма за отпушване на канали в регион благоевград

Информация

Джи Пи - Клиин ЕООД

Джи Пи - Клиин ЕООД е българска компания със седалище град Разлог.

 

Модерна, динамично развиваща се компания, специализирана в отпушване на канали и отводняване на септични ями.

 

Дейността на фирмата обхваща градовете Разлог, Банско, Благоевград и региона.

 

Разполага с професионална техника и екип от квалифицирани специалисти,  готови да реагират при всеки сигнал за запушен канал.

 

Предимствата на машинното отпушване са, че не е необходимо къртене, предотвратява се скъпоструващ разход за ремонтни работи, дългосрочно решаване на проблема, бързо достигане на голями разстояния при дълбоки запушвания.

 

Запушените канали създават неприятни проблеми, които не търпят отлагане!

 

Джи Пи - Клиин разполага с техническо оборудване за видеонаблюдение на канали и с нужната техника, камиони и микробуси за отпушване на каналите.

 

Екипът от отлично подготвени специалисти работи бързо, посредством машинно отпушване на каналите, което спестява време и свежда боклуците и усложненията по време на работа до минимум.  

 

При проблеми със запушени канали се доверете на Джи Пи - Клиин и нейните специалисти, които ще отстранят Вашия проблем и ще Ви помогнат.

 

Може да се окаже, че се налага не отпушване на канала, а смяна на тръбите, при неправилен монтаж с недостатъчен наклон. Запушване също може да бъде налице при остарели тръби с прекалено много наслоена утайка по тях или счупване на тръба. В такъв случай отпушването не само е трудно, но и представлява временно решение.

 

Джи Пи - Клиин предлага решаване на проблема, бързо и качествено обслужване на ниски цени, от което ще останете доволни.

 

Наличната техника е достатъчна, за да осигури отпушване на всякакви канали, без къртене и излишни главоболия, след което не се налага чистене  на мръсотия, следи от изкъртен под или други неприятни отпадъци.

 

Джи Пи - Клиин отпушва каналите бързо, ефикасно и чисто!

 

Извършва почистване на канали и септични ями, индустриално почистване. Предлага каналинспекция.

 

Извършва ремонт на помпи с високо налягане и вакуум помпи.

 

Посредством иновации в работата и лоялност към клиенти и партньори, Джи Пи - Клиин е сред водещите компании на българския пазар.

 

Стабилно стъпила на пазара, се разраства, инвестира в техника и увеличава капацитета си. Стреми се да предлага разнообразна гама услуги, които напълно да задоволяват нуждите на клиентите, с високо качество, на достъпни цени.


Екипът, зает в дружеството се състои от квалифицирани служители и специалисти, които се характеризират с висок професионализъм и компетентност.


Джи Пи - Клиин се радва на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.


Фирмата е отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.


Предлагайки професионализъм и прецизност на работа, Джи Пи - Клиин се наложи и утвърди като една от най - добрите фирми в своя бранш, търсена и предпочитана като лоялен и коректен партньор.


Дружеството се представлява от г-н Живко Попов в качеството на Управител.

 

Контакти

ДЖИ ПИ - КЛИИН ЕООД

Разлог, ул. Черна река 64
0888577471