BGRegistar.com

Джи Пи - Клиин ЕООД

Информация

ДЖИ ПИ - КЛИИН ЕООД

Джи Пи - Клиин ЕООД е българска компания със седалище град Разлог.

 

Дейността на фирмата обхваща градовете Разлог, Банско, Благоевград и региона.

 

Специализирана в отпушване на канали и отводняване на септични ями.

 

Разполага с професионална техника и екип от квалифицирани специалисти готови да реагират при всеки сигнал за запушен канал.

 

Предимствата на машинното отпушване са, че не е необходимо къртене, предотвратява се скъпоструващ разход за ремонтни работи, дългосрочно решаване на проблема, бързо достигане на голями разстояния при дълбоки запушвания.

 

Запушените канали създават неприятни проблеми, които не търпят отлагане!

 

Джи Пи - Клиин разполага с техническо оборудване за видеонаблюдение на каналии с нужната техника, камиони и микробуси за отпушване на каналите.

 

Екипт от отлично подготвени специалисти, работи бързо, посредством машинно отпушване на каналите, което спестява време и свежда боклуците и усложненията по време на работа до минимум.  

 

При проблеми с запушени канали се доверете на Джи Пи - Клиин и нейните отлични специалисти, които ще отстранят Вашия проблем и ще Ви помогнат.

 

Може да се окаже, че се налага не отпушване на канала, а смяна на тръбите, при неправилен монтаж с недостатъчен наклон. Запушване също може да бъде налице при остарели тръби с прекалено много наслоена утайка по тях или счупване на тръба. В такъв случай отпушването не само е трудно, но и представлява временно решение.

 

Джи Пи - Клиин предлага решаване на проблема, бързо и качествено обслужване на ниски цени, от което ще останете доволни.

 

Наличната техника е достатъчна, за да осигури отпушване на всякакви канали, без къртене и излишни главоболия, след което не се налага чистене  на мръсотия, следи от изкъртен под или други неприятни отпадъци.

 

Джи Пи - Клиин отпушва каналите бързо, ефикасно и чисто!

 

Извършва почистване на канали и септични ями, индустриално почистване. Предлага каналинспекция.

 

Извършва ремонт на помпи с високо налягане и вакуум помпи.

 

 

Контакти

Джи Пи - Клиин ЕООД

Разлог, ул. Черна река 64
074780560
0888577471