BGRegistar.com

Джей Пойнт ООД

Информация

Информация

 Джей Пойнт ООД  е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, със седалище в град София, ж.к. Хаджи Димитър, ул. Иван Маринов Йончев 14.

 

Специализирана в областта на полиграфията. Компания, утвърдила и наложила се, с традиции в дигиталния широкоформатен печат.


Услугите, които предлага печатна къща Джей Пойнт, са: офсетов, широкоформатен и дигитален печат, предпечатна подготовка и графичен дизайн.


Джей Пойнт  е звено от Джей Пойнт Груп и работи съобразно стандартите за качество по ISO 9001:2008.


Предлага на своите бизнес партньори комплексен набор от услуги, сред които рязане по контур, форматиране, лазерно изрязване и гравиране на рекламни материали, ламиниране и каширане, шивашки и довършващи операции за нуждите на външната реклама.


Високотехнологичното оборудване и екипа от квалифицирани специалисти са гаранция за доброто качество, скоростно изпълнение и приемливи цени.


Богатият полиграфически опит трупан през годините и креативните решения са в основата, Джей Пойнт да се наложи като лидер в своя бранш.


Екипът от специалисти, заети в печатна къща Джей Пойнт, спомагат за развитието на цялостния поцес на работа - проектиране, дизайн и печат на широка гама продукти в завършен цикъл на производство.


Клиенти на печатната къща са утвърдени на български пазар фирми, заети в областта на промишлеността, търговията, администрацията и услугите, както и водещи рекламни агенции.

 

Печатна къща Джей Пойнт  се стреми да предоствави продукти и услуги, отговарящи на потребностите и изискванията на своите партньори и клиенти.

 

Контакти

Джей Пойнт ООД

София, ж.к. Хаджи Димитър, ул. Иван Маринов Йончев 14
029521006, 029522539
0896841729, 0879553143
029522539