BGRegistar.com

ДЖЕЙ ПОЙНТ ООД

Информация

Информация

 ДЖЕЙ ПОЙНТ ООД е компания, ситуирана в град София, ж.к. Хаджи Димитър, ул. Иван Маринов Йончев 14.

 

Развива дейност в областта на полиграфията. Компания с традиции в дигиталния широкоформатен печат.


Услуги, които предлага печатна къща ДЖЕЙ ПОЙНТ, са: офсетов печат, широкоформатен печат, дигитален печат, предпечатна подготовка и графичен дизайн.


ДЖЕЙ ПОЙНТ е звено от ДЖЕЙ ПОЙНТ ГРУП и работи съобразно стандартите за качество по ISO 9001:2008.


Предлага на своите бизнес партньори комплексен набор от услуги, сред които рязане по контур, форматиране, лазерно изрязване и гравиране на рекламни материали, ламиниране и каширане, шивашки и довършващи операции за нуждите на външната реклама.


Високотехнологичното оборудване и екипа от квалифицирани специалисти са гаранция за доброто качество, скоростно изпълнение и приемливи цени.


Богатият полиграфически опит трупан през годините и креативните решения са в основата, ДЖЕЙ ПОЙНТ да се наложи като лидер в своя бранш.


Служители, заети в печатна къща ДЖЕЙ ПОЙНТ, спомагат за развитието на цялостния поцес на работа - проектиране, дизайн и печат на широка гама продукти в завършен цикъл на производство.


Клиенти на печатната къща са утвърдени на български пазар фирми, заети в областта на промишлеността, търговията, администрацията и услугите, както и водещи рекламни агенции.

 

Печатна къща ДЖЕЙ ПОЙНТ се стреми да предоствави продукти и услуги, отговарящи на потребностите и изискванията на своите партньори и клиенти.

 

Контакти

ДЖЕЙ ПОЙНТ ООД

София, ж.к. Хаджи Димитър, ул. Иван Маринов Йончев 14
029521006, 029522539
0896841729, 0879553143
029522539