BGRegistar.com

ДЖЕЙ ЕНД ЕЙ ООД

Информация

ДЖЕЙ ЕНД ЕЙ ООД

ДЖЕЙ ЕНД ЕЙ ООД е фирма със седалище град София, бул. Черни връх 18. Фирмата предлага класически китайски мебели и аксесоари за интериора.

 

ЖЕНДА е единственият в България магазин за класически китайски мебели от последните две династии Чинг и Минг. Предлаганите мебели са реставрирани оригинали и копия на такива. Те пристигат от Пекин - град който в период от петстотин години, от 15 век до началото на 20 век, е бил столица на споменатите две династии. В Пекин са съсредоточени мебели - уникати с изключителна красота и качество на дървото, на които вече имате възможност да се насладите и Вие в магазин ЖЕНДА.

 

Още с влизането в магазина сеусеща атмосферата на древните китайски традиции в създаването не само на мебели, а на произведения на изкуството предназначени да носят естетическа наслада.

 

Изработени от богата гама дърво като бряст, топола, кипарис, праскова, камфор, орех, розово и жълто дърво, мебелите поразяват с уникалната си технология на сглобяване и неповторим дизайн. Семплата и изчистена линия характерна за династия Минг, както и богатата дърворезба на династията Чинг, еднакво пленяват изискания вкус на ценителя.

 

Съчетали в себе си неповторимото умение на китайските майстори и мъдростта и величието на хилядолетната им история, класическите китайски мебели са се превърнали в неразделна част от световния интериорен дизайн. Ръчно изработените мебели, обогатени със символите на Фън Шуй, представляват ярко петно в интериора.

 

Най - известните световни дизайнери ги съчетават както с ултра модерни мебели, така също и с класически такива, като по този начин внасят разнообразие и оригиналност в атмосферата на дома.

 

Екипът от интериорни консултации и дизайнери ще ви даде нужните съвети за да направите най - добрия избор за декорация на вашия дом.

 

Арт консултации - всички мебели, които се предлагат носят историята на своето време. Уникалността им и духа на времето, което представляват, ги превръща в цел за всеки арт колекционер. Компетентният и квалифициран екип ще ви помогне при избора на най - подходящата арт изработка, съобразено с вашия стил и вкус.

 

Посетете магазин ЖЕНДА и се убедете в красотата и уникалността на предлаганите мебели - тези изящни произведения на изкуството.

 

Контакти

ДЖЕЙ ЕНД ЕЙ ООД

София, бул. Черни връх 18
0888717444