BGRegistar.com

Джамбо - Л ЕООД

Информация

натурални продукти ЛинаДжамбо - Л ЕООД произвежда чист студено пресован сок от ябълки под марката „Натурални продукти Лина“.

 

Фирмата държи на качеството на своите продукти и предлага на пазара истински сок, създаден от пресни плодове собствено производство.

 

Дейността на Джамбо - Л ЕООД е движена от една философия, една марка и една цел - да произвежда и предлага натурални продукти - ценни дарове на природата. Посредством предлаганите натурални сокове от ябълки и сливи, фирмата се стреми да осигури на потребителите добър вкус и радост, добро здраве и освежаване.

 

Сокът е пастьоризиран и е без добавени захар и вода, без консерванти, оцветители и аромати - само сочни зрели български ябълки!

 

джамбо л

джамбо л

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Соковете, които се произвеждат чрез студено пресоване на плодовете са с несравнимо по-високо качество от повечето плодови сокове на пазара, които са произведени от разреден плодов концентрат. При технологията на студено пресоване се запазват в много по-висока степен хранителните и витаминните стойности на суровите ябълки, а вкусът и ароматът на готовия сок са изклюително богати и наситени.

 
Джамбо - Л ЕООД произвежда своите сокове с грижа за здравословния начин на живот на своите клиенти и им предлага чисти натурални продукти, създадени с любов и внимание от сочни зрели ябълки, грижовно набрани в нашите български овощни градини.

 

Джамбо - Л ЕООД спазва дългогодишна традиция, предлагайки една плодова база, любимата напитка в офиса, неизменна част от добрата закуска, идеалната напитка за цялото семейство.

Контакти

ДЖАМБО - Л ЕООД

Тервел, ул. Ген. Столетов № 4
0888606897

ДЖАМБО - Л ЕООД

Тервел, ул. Ген. Столетов № 4
0888606897