BGRegistar.com

ДЖАМБО Л ЕООД

Информация

натурални продукти Лина„Джамбо – Л“ ЕООД произвежда чист студено пресован сок от ябълки под марката „Натурални продукти Лина“.

 

Фирмата държи на качеството на своите продукти и предлага на пазара истински сок, създаден от пресни плодове собствено производство.

 

Сокът е пастьоризиран и е без добавени захар, и вода, без консерванти, оцветители и аромати – само сочни зрели български ябълки!

 

 

джамбо л

джамбо л

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Соковете, които се произвеждат чрез студено пресоване на плодовете са с несравнимо по-високо качество от повечето плодови сокове на пазара, които са произведени от разреден плодов концентрат. При технологията на студено пресоване се запазват в много по-висока степен хранителните и витаминните стойности на суровите ябълки, а вкусът и ароматът на готовия сок са изклюително богати и наситени.

 


„Джамбо – Л“ ЕООД произвежда своите сокове с грижа за здравословния начин на живот на своите клиенти и им предлага чисти натурални продукти, създадени с любов и внимание от сочни зрели ябълки, грижовно набрани в нашите български овощни градини.

 

 

Контакти

ДЖАМБО Л ЕООД

Тервел, ул. Ген. Столетов № 4
0888606897