BGRegistar.com

Детски магазин Мушморок

богат асортимент от детски принадлежности, богат асортимент от памперси в центъра на софия, богат асортимент храни и детски стоки софия, богат избор от маркови стоки за деца софия, голям избор от качествени детски стоки софия, детски магазин мушморок, детски магазин мушморок софия, магазин за бебешки пюрета в центъра на софия, магазин за бебешки стоки в центъра на софия, магазин за детски стоки и храни в софия, магазин за новородени в центъра на софия, мушморок специализиран детски магазин, предпочитан детски магазин в столицата, препоръчан детски магазин в софия, препоръчан детски магазин в столицата, пункт за храна на детски кухни в столицата, специализиран детски магазин в софия, специализиран детски магазин в столицата, специализиран магазин за бебешки храни софия, специализиран столичен магазин за детски храни, стоки за различни възрастови групи деца в софия

Информация

Информация

 

Детски магазин Мушморок е специализиран в търговията с бебешки и детски храни и принадлежности.

 

Намира се на кръстовището на бул. Васил Левски с ул. Искър, срещу Софийската математическа гимназия.

 

В детски магазин Мушморок, ще намерите разнообразие от качествени детските стоки на утвърдени и наложили се световни марки, помагайки Ви да изберете най - доброто за Вашето дете.

 

От самото начало, още от откираването на магазина, всеки предлаган продукт е строго индивидуален и цели да задоволи предпочитанията на клиентите.

 

Магазин Мушморок предлага богат асортимент от храни, детски стоки и принадлежности за нуждите на различните възрастови групи деца:

 

  • адаптирани млека на Нестле, Лактана, Фризо, Милупа и други

 

  • инстантни каши на Хумана, Хип и Слънчо

 

  • пюрета на ХИП и Ганчев

 

  • бебешки аксесоари - биберони, залъгалки, шишета и други на Авент, Нук, Кампол и Камера

 

  • продукти и козметика за деца Бочко

 

  • памперси и мокри кърпички

 

  • бебешка минерална вода

 

  • детски книжки и играчки

 

  • бебешки и детски дрехи, бодита

 

Целта, към която се стреми екипът на магазин Мушморок е да предостави на клиентите си голям избор от качествени, маркови стоки за техните деца. Богат асортимент от най - новите и актуални детски стоки, съответстващи на изискванията за безопасност на ЕС.

 

Магазин Мушморок е пункт за храна на повечето детски млечни кухни в столицата - Хер Бебе, Ян Бибиян, Вълшебник, Беборани, Българче и други.

 

В детски мазаин Мушморок Ви очакват, с готовност, грижа и компетентност ще помогнат да изберете търсения и най-подходящ за вашето малко съкровище артикул, Заповядайте!

 

Работно време:

 

Понеделник - Петък
от 10:00 до 18:30 ч.


Събота
от 9:00 до 12:30 ч.

 

Контакти

Детски магазин Мушморок

София, бул. Васил Левски 128
0877594309, 0896635312