BGRegistar.com

ДЕТСКИ ПАРТИ КЛУБ THE JUNGLE

Информация

Информация

 

 

ДЕТСКИ ПАРТИ КЛУБ THE JUNGLE е създаден през 2008 год., за да предложи най-добрата среда за игра на децата и за почивка на техните родители.

 

Ситуиран в град София, кв. Иван Вазов, бул. Петко Каравелов № 34 и ъгъла на ул. Янко Забунов.


Уютен детски парти клуб, подходящ за празнуване на детски рождени, имени дни и всякакви детски празници. Предлага цялостно организиране на Вашето тържество, включващо собствен кетъринг, празнична украса, анимация и много други услуги.


ДЕТСКИ ПАРТИ КЛУБ THE JUNGLE разполага с приятна градина, а аниматорите са спобосни да осигурят малко време за самите Вас, като в същото време ще забавляват малките палавници.


Детската зона на THE JUNGLE е изпълнена със съоръжения, предлагащи невроятни забавления на деца от 0 до 12 години.


Малките палавници с радост могат да поиграят на меката катерюшка, на пързалката, в къщичката за деца и в куп други детски кътчета. За по безстрашните малчугани има изграден и лабиринт, подобен на джунгла.


ДЕТСКИ ПАРТИ КЛУБ THE JUNGLE предлага почасово гледане на деца и организиране на най-веселите и незабравими празници за малчуганите.


Родителите могат да отделят малко време, за чаша кафе с приятел, за почивка, за пазаруване, кино, срещи, спорт или работа.

 

 

 


ДЕТСКИ ПАРТИ КЛУБ THE JUNGLE работи

 

от понеделник до петък, от 9:30 ч. до 21:00 ч.

събота и неделя от 11:00 ч. до 21:00 ч.

 

 

Контакти

ДЕТСКИ ПАРТИ КЛУБ THE JUNGLE

София, бул. Петко Каравелов 34
024831007
0884116007