BGRegistar.com

ДЕПЛАН ООД

Информация

ДЕПЛАН ООД

Деплан ООД е създадена през 1994 година със седалище град Бургас.

 

Дружеството е утвърден лидер на българския пазар в областа на търговията с ВиК, строителни материали и нови технологии.

 

За времето на своето съществуване Деплан ООД се е утвърдила и наложила, като една от най - добрите и бързо развиващите се в бранша не само в Бургаски регион, а и в цялата страната.

 

Развитието на компанията се дължи на непрекъснатото търсене на нови, по - качествени продукти, подържане на конкурентни цени, прилагане на съвременни маркетингови методи за увеличаване на продажбите, както и постоянното реинвестиране и разрастване на предлаганата гама от продукти.

 

Фирмата е директен представител на водещи европейски и български производители. Основната и единствена цел, която Деплан ООД се стреми да постигне е пълното задоволяване на нуждите на клиентите.

 

Компания предлага широка гама от над 100 000 продукта и решения в областта на строителството, всички видове ВиК тръби и части за тях, пречиствателни станции, всичко за банята, санитарен фаянс, стенни и подови плочки, гранитогрес, санитарни принадлежности, ел. материали, машини и инструменти, крепежи, инфраструктурни решения,битова химия, отопление, лепила и мазилки, хидро и топлоизолации, скелета, и всичко за Вашия дом.

 

Предлагайки атрактивни цени, бързо и качествено обслужване, от професионалисти готови да отговорят на всички въпроси и нужди, превръщайки пазаруването в удоволствие за своите клиенти.

 

Деплан ООД поддържа добре развита търговска мрежа, разполага със собствен транспорт и извършва бързи доставки в цялата страната.

Контакти

ДЕПЛАН ООД

Бургас, кв. Победа, ул. Чаталджа № 28
056841152, 056991859, 056848259
0895440683, 0886640567, 0899110985