BGRegistar.com

ДЕНОНОЩНА ТРАУРНА АГЕНЦИЯ ХЕРАКЪЛ

Информация

Информация

 

 

 

ТРАУРНА АГЕНЦИЯ ХЕРАКЪЛ е учредена през 2008 г. в град София.

 

Потомствена семейна агенция, основана от специалисти с опит в областта на траурната дейност. Една от водещите в бранша, наложила своя професионализъм, отговорност и стремеж към усъвършенстване.


Специализирана в коректното изпълнение на погребални услуги и съпътстващите ги дейности.

 

Извършва цялостна организация на траурни мероприятия - погребения, кремации, панахиди, транспортни услуги в рамките на град София и цялата старана.

 

Притежава лиценз за транспорт в чужбина - контейнери за Air transport по изискванията за този вид транспорт. Осигурява посредничество с митническите власти за оформяне на документите. Разполага с лицензиран преводач за превод и легализиране на документите за транспорт в чужбина.


ТРАУРНА АГЕНЦИЯ ХЕРАКЪЛ поддържа на склад богат асортимент от български и вносни траурни стоки и консумативи. Разполага със специалисти за художественото оформяне на тялото на покойника, а именно гримиране, пластика ако е необходимо и изработва маски лицеви цялости или частични.

 

Предлага аранжиране с цветя на зали за прощаване и храмове за опелата.


Извършва всички видове траурни услуги - погребения, кремация, репатрация и транспорт в страната и чужбина, организация на панихиди, помени, възпоминания, поддръжка на гробове, поръчки и монтаж на паметници.


Извършва траурни услуги, във всички гробищни паркове на територията на град София - ЦЕНТРАЛНИ СОФИЙСКИ ГРОБИЩА, Гробищен парк Бакърена фабрика, Малашевци и Горна баня.


ДЕНОНОЩНА ТРАУРНА АГЕНЦИЯ ХЕРАКЪЛ е утвърдено и наложило се име, посредством своята коректност и лоялност, извършвайки непрекъсната, денонощна дейност, предоставяйки богат набор от качествени услуги.

 

Контакти

ХЕРАКЪЛ 09 ЕООД

София, ул. Козлидуй 21
0878128829, 0878966323, 0898509864