BGRegistar.com

Денеб АД

pro velluto, proantico, prometalico, travertino, бои с метален ефект, венецианските мазилки денел, водещ производител на сухи строителни смеси, водещ производител на циментова основа, денеб, денеб ад, денеб ад вашият бизнес партньор, интериорни и екстериорни бои и мазилки, предпочитани продукти марка денел, препоръчан производител на строителни смеси софия, продажба на строителни смеси на циментова основа, продукти с отлично качество марка денел, производител на висококачествени екстериорни бои, производител на висококачествени интериорни бои, производител на сухи строителни смеси софия, строителни продукти марка денел, сух фракциониран силициев пясък, сух фракциониран силициев пясък софия, сухи строителни смеси на циментова основа, търговска марка денел, фирма производител на бои с метален ефект софия, фирма производител на екстериорни бои софия, фирма производител на интериорни бои софия, фирма производител на строителни мазилки софия, фирма производител на сухи строителни смеси

Информация

Денеб АД

Денеб АД е българска компания учредена през 1990 г. със седалище град София, бул. Св. Климент Охридски 115.

 

От 2000 година е сред водещите в производството на сухи строителни смеси на циментова основа. Фирмата предлага повече от четиридесет продукта с капацитет от двадесет тона на час.

 

Продуктите са известни под търговското наименование ДЕНЕЛ.

 

През 2009 година Денеб АД пусна в експлоатация най - модерната инсталация в България за сух фракциониран силициев пясък - с капацитет от 120 000 тона за година.

 

Фирмата е лидер в производството на висококачествени интериорни и екстериорни бои и мазилки.

Венецианските мазилки ДЕНЕЛ позволяват на дизайнери и художници да използват класически образци на интериорният дизайн, за пресъздаване престижния стил на епохата на Възраждането - VENETIANO и ProARTIS.

 

За модерни интериорни решения все повече се налагат структурните бои с метален ефект и мазилки наподобяващи каменни облицовки - ProMETALICO, TRAVERTINO, ProANTICO и Pro VELLUTO.

 

Заводът на фирмата за производство на сухи строителни смеси ДЕНЕЛ се намира в село Равно поле, близо до град София. Изграден по немски идеен проект и оборудване на фирма ALLGAIER. Компютъризираната система за управление е с канадски софтуер и напълно изключва човешката грешка.

Разработени са повече от седемдесет продукта, а в производството са въведени над четиридесет от тях. В завода бе пусната в експлоатация уникална по рода си инсталация за сушене и фракциониране на силициев пясък с фракции от 0 до 5 mm. Производственият капацитет на инсталацията е 20 тона на час и 120 000 тона годишен обем на производство.

 

Поддържат се постоянни складови наличности на сухи строителни смеси от 1 000 тона и 1 400 тона сух фракциониран силициев пясък.

 

Завод ДЕНЕЛ притежава собствена лаборатория, в която се осъществява входящ и изходящ контрол върху качеството.

 

Производството на всички продукти DENEL има сертификат за качество по ISO 9001:2008, издаден от TUV Thuringen.

 

Денеб АД предлага продукти с най - високо качество, комплексно обслужване на своите клиенти, съчетано с разнообразна продуктовата гама.

 

Контакти

ДЕНЕБ АД

София, бул. Св. Климент Охридски 115
028167660