BGRegistar.com

Делта Мебел Груп ЕООД

висококачествени стилни и уютни мебели айтос, висококачествени стилни и уютни мебели бургас, гама от висококачествени мебели, голямо разнообразие от интериорни врати, голямо разнообразие от столове, делта мебел груп, делта мебел груп айтос, делта мебел груп бургас, делта мебел груп еоод, качествени и удобни мебели айтос, качествени и удобни мебели бургас, комплексно обзавеждане за интериорно пространство, мебели по индивидуални проекти, мебелно производство айтос, обзавеждане за заведения, обзавеждане за хотели, препоръчан магазин за мебели бургас, препоръчан мебелен шоурум бургас, препоръчана мебелна компания айтос, производител на мебели по индивидуален проект, производител на мека мебел айтос, производител на обзавеждане за заведения айтос, производител на обзавеждане за магазини айтос, производител на офис обзавеждане айтос, производство на мека мебел айтос, разнообразни трапезарни маси, стилна и комфортна мека мебел айтос

Информация

Делта Мебел Груп ЕООД

Делта Мебел Груп

 

Делта Мебел Груп ЕООД е модерна, динамично развиваща се мебелна компания със седалище град Айтос.

 

Дружеството е един от лидерите в сферата на производството и търговията с мебели в Югоизточна България. Предлага на клиентите си висококачествени, стилни и уютни мебели.

 

Дейността е фокусирана върху удовлетворяване нуждите на потребителите, съобразно специфичните потребности и финансови възможности, предоставяйки им богата продуктова гама мебели, чиято обединяваща цел е осигуряване на комфорт и уют.

 

Учредена през 1997 год. и към настоящия момент разполага с производствена база и изложбена зала в гр. Айтос и шоурум в гр. Бургас. Базата отговаря на всички европейски изисквания.


Обхватът на дейност е дизайн, проектиране, производство на мека мебел, кухни, трапезни маси, холни маси, столове, интериорни врати, обзавеждане на хотели и заведения, разработване на индивидуални проекти, както и комплексно обзавеждане на интериорното пространство.

 

Делта Мебел Груп се стреми да отговори на търсенето на българския потребител придържайки се към високо качество, иновативно развитие и взискателен дизайн на предлаганите мебели, създадени за приятно изживяване, уют и по-добър жизнен стандарт.


Натрупаният дългогодишен опит и умелото ръководство на компанията осигуряват възможността, Делта Мебел Груп да продължава да предлага богато разнообразие от качествени и удобни мебели.


Ценовата политика на фирмата е съобразена с пазарните условия и предлага добро съотношение между качество и цена на продуктите и услугите.


Благодарение на дългогодишният професионален опит в сферата на мебелната индустрия, Делта Мебел Груп се е наложила и утвърдила на българския пазар. Посредством прилагането на нови технологични и дизайнерски решения, съобразени с пазарните изисквания е креативна, търсена и предпочитана от много клиенти.


Делта Мебел Груп изработва индивидуални проекти, предлага комплексно обзавеждане за интериорно пространство.


На своите клиенти мебелната компания предлага изработване на триизмерна компютърна визуализация на клиентския проект.


Името Делта Мебел Груп е синоним на високо качество в производството на мебели. Реализира иновационно производство, предлага гъвкави решения на своите клиенти, съобразена с пазарното търсене.


Ако търсите високо функционални дизайнерски мебели се свържете с Делта Мебел Груп и може да разчита на максимално внимание и индивидуално отношение.

Контакти

ДЕЛТА МЕБЕЛ ГРУП ЕООД

Айтос, ул. Гоце Делчев 48, Бившия стопански двор с/у бензиностанция Лукойл
0886006161, 0886007171