BGRegistar.com

ДЕЛТА - ИЗОТЕРМ ЕООД

Информация

ДЕЛТА ИЗОТЕРМ ЕООД

 

 

 

ДЕЛТА - ИЗОТЕРМ ЕООД е българска компания, специализирана в продажбата и монтажа на Битумни и PVC хидроизолации за покриви и основи за жилищно и промишлено строителство.

 

Утвърдила и наложила се посредством своя богат опит и високо качество на предлаганите продукти и услуги.


Екипът, зает в компания е съставен от компетентини и обучени професионалисти, притежаващи дългогодишен опит в сферата си на дейност.


В своята работа, ДЕЛТА - ИЗОТЕРМ използва само качествени материали на водещи компании. Приема заявки и извършва услуги за обекти на територията на цялата страна.

 

Компанията предлага и монтира широка продуктова гама от хидроизолации, битумни керемиди, безшевни улуци и водосточни тръби.


При монтажа на битумните хидроизолации, компанията използва материали с основа Полиестер с APP и SBS битум в един или в два пласта без посипка или с минерална посипка в зависимост от техническите изисквания и състоянието на покрива.


ДЕЛТА - ИЗОТЕРМ продава и монтира PVC хидроизолация, която се характеризира с много яки технически характеристики, като под нея трябва да има разделителна ивица от геотекстил или върху вата директно. Монтира се със специални машини с горещ въздух и се захваща на застъпа с дюбели. Екологичен чист продукт. Устойчив на UV лъчи.


Предлага и монтира Течна безшевна гумизирана хидроизолация и боя за пътища.


ДЕЛТА - ИЗОТЕРМ предлага и извършва монтаж на епоксидни смоли за подове на промишлени и производствени помещения, подземни гаражи и други.


Извършва ремонти и на стари покривни конструкции.

 

В своята дейност, ДЕЛТА - ИЗОТЕРМ работи с чувство на висока отговорност към всичко което прави.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Контакти

ДЕЛТА ИЗОТЕРМ ЕООД

София, кв. Горубляне, ул. Самоковско шосе 2А, ет. 6, офис 606
0898700279, 0884195604