BGRegistar.com

Декор и стил ЕООД

балюстри и статуи с перфектна визия, градинска и паркова декорация за хотели, декор и стил, декор и стил еоод, декоративни колони с перфектна визия, декорация за вили и хотели от производител, декорация за заведения от производител, декорация за ресторанти от производител, изящно изработени балюстри и статуи, изящно изработени декоративни колони, изящно изработени фигури на животни, качествена и стилна градинска и паркова декорация, качествена и стилна декорация за вили, качествена и стилна декорация за ресторанти, качествени и стилни декоративни колони, качествени и стилни изящно изработени кашпи, производител на декоративни изделия от бетон, разнообразна градинска и паркова декорация, стилна декорация за ресторанти и заведения, утвърден лидер в екстериорната декорация, фирма за градинска и паркова декорация, фирма за декоративни изделия от бетон, фирма лидер в екстериорната декорация

Информация

Информация

Декор и Стил ЕООД - производството на декоративни изделия от бетонДекор и стил ЕООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара специалзирана в производството на декоративни изделия от бетон.


Посредством коректността в своята работа, се е наложила и утвърдила като един от лидерите в сферата на екстериорната декорация, предлагайки качествени и стилни, изящно изработени декоративни колони, балюстри, статуи, кашпи, фигури на животни и други.

 

Успехът и се основава на способността и да изгражда и поддържа трайни и успешни връзки със своите клиенти.


Фокусът на дейността е насочен върху задоволяването на техните нужди, дарявайки им красотата и комфорт посредством предлаганата разнообразна градинска и паркова декорация.


Гордост и доказателство за предимствата на продуктите и услугите предлагани от Декор и стил са множеството български и чуждестранни клиенти спечелените през годините.


Фактът, че десетки хотели, паркове, градини, вили, ресторанти и заведения са се доверили на Декор и стил следайки препоръките на редица доволни клиенти е поредното доказателство, че най - добрата реклама са клиентите. Затова качеството на предлаганите продукти, прецизното изпълнение и коректността в отношенията с клиентите и партньорите е най-важна и заема челни позиции в политката на фирмата.


Благодарения на дългогодишната си практита и богат опит, Декор и стил предлага продукти с перфектна визия, носещи в себе си зрителна наслада и изключително високо качество.


Ако се нуждаете от стилен дизайн за Вашия дом, хотел или ресторант, ако искате да вдъхнете красота в ежедневието си - Декор и стил е правилният избор.

 

Контакти

Декор и стил ЕООД

Шейново, ул. Черноморец
0887656146