BGRegistar.com

Декор и стил ЕООД

градинска и паркова декорация за ресторанти, градинска и паркова декорация за хотели, декор и стил, декор и стил еоод, декорация за вили и хотели от производител, декорация за заведения от производител, декорация за ресторанти от производител, качествена и стилна декорация за вили, качествена и стилна декорация за заведения, качествена и стилна декорация за ресторанти, качествена и стилна декорация за хотели, коректна фирма за декоративни изделия от бетон, лидер в производството на бетонни декорации, лидер в производството на декоративни изделия, предпочитана фирма за декоративни изделия от бетон, препоръчана фирма за бетонни декорации, препоръчана фирма за градинска декорация, препоръчана фирма за декоративни изделия от бетон, препоръчана фирма за екстериорна декорация, препоръчана фирма за паркова декорация, производство на декоративни изделия от бетон, разнообразна градинска и паркова декорация, фирма за градинска и паркова декорация, фирма за качествена градинска декорация, фирма за качествена екстериорна декорация, фирма за качествена паркова декорация, фирма лидер в градинската декорация, фирма лидер в екстериорната декорация, фирма лидер в парковата декорация, фирма производител на декоративни изделия от бетон

Информация

Информация

Декор и стил ЕООД - производство на декоративни изделия от бетонДекор и стил ЕООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара специалзирана в производството на декоративни изделия от бетон.


Посредством коректността в своята работа, се е наложила и утвърдила като един от лидерите в сферата на екстериорната декорация, предлагайки качествени и стилни, изящно изработени декоративни колони, балюстри, статуи, кашпи, фигури на животни и други.

 

Успехът и се основава на способността и да изгражда и поддържа трайни и успешни връзки със своите клиенти.


Фокусът на дейността е насочен върху задоволяването на техните нужди, дарявайки им красотата и комфорт посредством предлаганата разнообразна градинска и паркова декорация.


Гордост и доказателство за предимствата на продуктите и услугите предлагани от Декор и стил са множеството български и чуждестранни клиенти спечелените през годините.


Фактът, че десетки хотели, паркове, градини, вили, ресторанти и заведения са се доверили на Декор и стил следайки препоръките на редица доволни клиенти е поредното доказателство, че най - добрата реклама са клиентите. Затова качеството на предлаганите продукти, прецизното изпълнение и коректността в отношенията с клиентите и партньорите е най-важна и заема челни позиции в политката на фирмата.


Благодарения на дългогодишната си практита и богат опит, Декор и стил предлага продукти с перфектна визия, носещи в себе си зрителна наслада и изключително високо качество.


Ако се нуждаете от стилен дизайн за Вашия дом, хотел или ресторант, ако искате да вдъхнете красота в ежедневието си - Декор и стил е правилният избор.

 

Контакти

Декор и стил ЕООД

Шейново, ул. Черноморец
0887656146