BGRegistar.com

ДЕЗИНФЕКЦИОНЕН ЦЕНТЪР ООД

Информация

ДЕЗИНФЕКЦИОНЕН ЦЕНТЪР ООД

Дезинфекционен център ООД е специализирана фирма, за борба с вредни инсекти -хлебарки, мравки, мухи, комари, оси, бълхи, кърлежи, дървеници и др. и гризачи - мишки, плъхове и др. Фирмата е специализирана  и в продажбата на препарати за дезинфекция - унищожаване на патогенни микроорганизми, дезинсекция - унищожаване на вредни инсекти и дератизация - унищожаване на вредни гризачи. Фирмата има създадени традиции и завоювани позиции в областта, внедрила е свои методики в борбата с вредители - инсекти и гризачи.

 


Предлаганите услуги и препарати са съобразени с всички изискванията на ЕС – те са едновременно безвредни за околната среда, хората и животните. Фирмата притежава всички разрешителни документи според изискванията на Министерството на Здравеопазването за провеждането на мероприятия по Дезинфекция, Дезинсекция и Дератизация.

 

 

Персоналът е съставен изцяло от млади специалисти, притежаващи необходимите удостоверения, издадени от НЦЗПБ и РИОКОЗ, които непрекъснато повишават своята квалификация и изполват най-новите достижения на световния опит в пест-контрола.

 


Унищожаваме всички вредни насекоми и селскостопански вредители с най-новите химически препарати, безвредни за хората и животните. Извършваме изработка на програми за дезинфекционен и хигиенен режим и консултантна дейност в съгласие с изискванията на ISO, HACCP, OHSAS и наредбата за добра производствена практика на ЕС.


Гарантираме коректно отношение към своите клиенти, подплатено с професионализъм и грижа за подържане на високо ниво на хигиена в обслужваните от нас обекти.
Фирмата разполага с всички разрешителни документи за провеждането на мероприятия по Дезинфекция,Дезинсекция и Дератизация.

 


Хигиенната обработка се извършва с модерна техника и препарати, които са изключително ефикасни в борбата с различни видове вредители и безвредни за хората, домашните животни, околната среда и растенията. Всички препарати са сертифицирани и одобрени за употреба от Министерството на Здравеопазването.

 


Фирмата ни има потенциал да отговори качествено на всяка поръчка, свързана с хигиенното третиране на домове и офиси, на обхватни обработки срещу инсекти в населени места, както и на задължителните по закон периодични обработки в заведенията за обществено хранене - ресторанти, заведения за бързо хранене, барове, клубове, дискотеки, пицарии и др., складови и заводови пространства - предприятия от хранително-вкусовата промишленост, зърнобази, мелници, силози, складове и т.н., на публични държавни и общински учреждения.

  

КОНТАКТИ

Централен офис  гр. Русе 

Тел.: 082828580

 


Офис Разград 

Тел.: 084660869

 

GSM: 0896619112 - Търговски представителУправител:

Тел.: 0896619119

 


Ръководител ДДД:

Тел.: 0896619120

 


Технически сътрудник ДДД:

Тел.: 0896619118Контакти

ДЕЗИНФЕКЦИОНЕН ЦЕНТЪР ООД

Русе, ул. Плиска № 124
082828580, 084660869
0896619119, 0896619120, 0896619118