BGRegistar.com

ДЕВА ТРАНС

Информация

ДЕВА ТРАНС

Фирма Дева Транс е създадена през 1996 година със седалище град София. Развива своята дейност в областите строителството и транспорт.

 

В самото начало фирмата разполага с два самосвала, с които извозва строителни отпадъци и извършва доставка на строителни и инертни материали. Днес седемнадесет години по - късно Дева Транс запазва  дейност си за доставка на инертни и строителни материали, които включват скална маса, фракция, филц, пясък, хумус и земно влажни бетонни замазки.

 

Извършва още изкопни работи, доставка и извозване на контейнери за строителни отпадъци, доставка на тухли и цимент, които могат да бъдат разтоварени с кран на строителните площадки.

 

За времето на своето съществуване Дева Транс се е наложила, като една от най - добрите в своя бранш, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор. Фирмата си сътрудничи си с най - добрите строителни и инвестиционни компании в България и чужбина.

 

Във фирмата работи екип от шестдесет квалифицирани специалисти с опит и стаж, гарантиращи със своята работа за извършването на бързи и качествни услуги.

 

Дева Транс разполага с собствен автомобилен и машинен парк. Цялата налична техника е произведена от водещи европейски компании, специализирани в производството на строителна техника, тежкотоварни и леки автомобили, геодезически инструменти, отличаващи се с висока производителност и надеждност. 

Дева Транс извършва следните дейности :

 

     -  Изкопи и разрушаване на сгради.

     -  Извозване на строителни отпадъци с

        контейнери и самосвали.

     -  Доставка на инертни материали.

     -  Предлага строителна механизация.

Контакти

ДЕВА ТРАНС

София, бул. Асен Йорданов № 11, адм. сграда ет.2
029784211
0888702412, 0888420856