BGRegistar.com

ДВОРЕЦ НА КУЛТУРАТА И СПОРТА ЕАД

Информация

ДВОРЕЦ НА КУЛТУРАТА И СПОРТА ЕАД

 

 

ДВОРЕЦЪТ НА КУЛТУРАТА И СПОРТА е многофункционален комплекс, разположен на централно място в морската столица на България – град Варна. Той е един от символите на града и през годините се е наложил като точка за провеждане на културни събития, спортни мероприятия, изложения и конференции. 

 

Разполага с многофункционални зали, търговски център, фитнес център, заведения, детски кът.

 

ЗАЛА КОНГРЕСНА е многофункционална зала, която предлага спортен, културен или конгресен вариант. Капацитетът на  седящите места е 5116. Разполага с осветление до 3000 лукса, което позволява излъчване на  директни телевизионни предавания. Кабините за радио-телевизионен коментар осигуряват удобство на медиите. Оборудвана е с 4 LED екрана и озвучителна техника. Има ТВ кабина и 2 кабини за статистици.
На разположение са пресцентър, съблекални, гримьорни, медицински кабинет, кабинет за анти-допинг контрол и офиси.

 

КОМПЛЕКС МЛАДОСТ  е съставен от пет самостоятелни зали, подходящи за провеждане на изложения, спортни събития, семинари, пресконференции, тренировки. Залите са разделени с шумоизолиращи и електронно управляеми завеси, като това дава възможност за самостоятелно ползване или за комбиниране на повече зали при необходимост.

 

ФИТНЕС ЦЕНТЪРЪТ е разположен на 1500 кв.м. в комплекса и разполага с фитнес зала със 70 уреда, кардиозона с бягащи пътечки, крос тренажори и велоаргометри, 2 зали за групови тренировки (таебо; йога; пилатес; аеробика; зумба; фет бърнинг йога) Солариум с климартоник, ароматерапия и музика, детски кът и кафе-бар.

 

В търговската част на Двореца ще намерите четири зали за занимания по балет, народни танци, спортни танци, каланетика, тае – бо и др. За почитателите на тихи игри има шах клуб, оборудвани по съвременни европейски стандарти.

 

ДВОРЕЦЪТ НА КУЛТУРАТА И СПОРТА  разполага с голям търговски център с детски кът, магазини и заведения, предлагащи възможности за отдих и приятно прекарване на свободното време.
Разнообразието на предлаганите стоки и услуги е огромно. Тук можете да намерите от спортни стоки до самолетни билети за екскурзии в чужбина.

 

Посетителите са улеснени от наличието на удобен паркинг.

 

 

 

 

Контакти

ДВОРЕЦ НА КУЛТУРАТА И СПОРТА ЕАД

Варна, бул. Княз Борис I № 115
052612340