BGRegistar.com

ДВЕТЕ ФУКЛИ

Информация

ДВЕТЕ ФУКЛИ

Двете фукли е първият бутик за торти и захарни изделия - уникати, който отваря врати през 1996 година в град София. 


Изработва бутикови торти, торти за деца, за възрастни, празнични и сватбени торти, пайове, сладкиши, козунзци и дребни сладки.

 

За кратко време Двете Фукли се наложи на пазара с голямо разнообразие от готови предложения за вашия празник, рожден ден, сватба или фирмено тържество.

 

Предоставя възможност Вие да бъдете дизайнер на вашата торта, във форма и вкус по Ваш избор, което я прави уникална.


Двете Фукли наложиха собствена търговска марка, която е синоним на иновативност и качество в сладкарския бизнес.


Каталогът за бутикови торти съдържа над 8000 модела, които са разделени по категории. Стандартната продукция се състои от над от 300 рецепти - торти, пайове, дребни сладки и други, стремейки се за задоволяване на всеки клиентски вкус.


През 2005 година стартира и първият сладкарски online магазин, който да улесни клиентите от цялата страна и чужбина.


От 2009 година Двете Фукли разполагат със собствена модерна производствена база, проектирана и изградена съобразно всички изисквания за производство на храни, с въведен ХАССП, който осигурява контрол върху качеството на произведената продукция.

 

Екипът от добре подготвени специалисти, с радост ще изпълнят всеки ваш каприз, всяко ваше невероятно хрумване и ще Ви предложат всяка новост от световните сладкарски изложения.

 

Двете Фукли наложиха и продължават да диктуват модата на бутиковото сладкарство в България.


Двете Фукли направиха първата захарна изложба, на която бяха показани захарни бюстове на известни български художници, а в заведения на фирмата могат да се видят и закупят захарни картини - репродукции на известни художници, също и авторски произведения.

 

Контакти

ДВЕТЕ ФУКЛИ

София, ж.к. Връбница 2, ул. Майска песен 9
029348888
0888720008
029344888