BGRegistar.com

ДАНИАН ИНЖЕНЕРИНГ

Информация

ДАНИАН ИНЖЕНЕРИНГ

Адрес: София, ж.к. Суха река, бл. 66, вх. А, ет. 3, ап. 9 Тел: 0879 99 88 06 Email: danianltd@abv.bg URL: ДАНИАН ИНЖЕНЕРИНГ

Фирма „Даниан Инженеринг ЕООД” извършва дейност, специализирана в проектиране, разработка и инсталация на високотехнологични продукти, свързани с пълна автоматизация на подземни и надземни паркинги, контрол на достъпа и работното време, структурно окабеляване, видеонаблюдение, пожароизвестяване, сигнално охранителни системи и автоматика за врати, ролетки и , щори. Изработка и на секционни и ролетни врати. За вашия автомобил и неговият кристален блясък предлагаме изключително качествени почистващи препарати както и монетни ситеми с цел професионално оборудване на автомивки.

Нашата дейност се превърна в широкоспектърна в областта на контрола на достъпа, за да могат клиентите ни да останат доволни от това, което извършваме. Тя обхваща от проектирането на нашите продукти, тяхната изработка, поставяне и сервизно обслужване за по-голяма надеждност в работата им.

Предлагаме най-съвременно и надеждно оборудване (бариери, билетни автомати, безконтактни четци RFID, разплащателни автомати, автомобилни детектори и др.) с 2 години гаранция и 24 часова поддръжка.

Предлагаме RFID и баркод системи VGARD за контрол на достъпа и работното време базирани на клиент сървър технология. Турникети за контролирано пропускане на хора.

Контакти

ДАНИАН ИНЖЕНЕРИНГ

София, ж.к. Суха река, бл. 66, вх. А, ет. 3, ап. 9
00879998806