BGRegistar.com

ДАНЕЛИ 2000 ООД

Информация

ДАНЕЛИ 2000 ООД

Данели 2000 ООД е фирма със седалище град Пазарджик.

 

Един от най - големите производители на трайни сладкарски изделия в България. Фирмата е наследник на съществувашия сладкарски цех към местния хлебозавод в Пазарджик и продължава производствените традиции налагани в продължение на много години.

 

Данели 2000 ООД се стреми да поддържа широка гама от продукти, които да съответстват на потребителското търсене и вкусовите предпочитания на клиентите.

 

Фирмата е наложила две търговски марки Данели и Miss Cookies, включващи над четиридесет асортимента, всеки от които с доказано високи вкусови качества.

 

Продуктите, произвеждани и предлагани от Данели 2000 ООД са се наложили и се продават не само на българския, но и на международния пазар.

 

Дейността на фирмата е насочена главно към търговци на едро, кетъринг фирми и търговски вериги, които от своя страна са ориентирани към крайните портребители.

 

Данели 2000 ООД не само доставя широка гама от продукти, но също така изпълнява и специални клентски желания.

 

Фирмата има добре изградена дистрибуторска мрежа, която обхваща територията на цялата страна.

 

Данели 2000 ООД е фирма с политика ориентирана към бъдещето. Целта на фирмата е да поддържа широка гама от продукти, които да съответстват на потребителското търсене и вкусовите предпочитания на клиентите.

 

Голямо внимание се обръща на създаването на нови продукти, инвестирането в нови и модерни технологии и удовлетворяването на потребителските очаквания.

 

Има внедрен HACCP, така че предлаганите продукти с марки Данели и Miss Cookies са не само вкусни, но също така и безопасни.

 

Данели 2000 ООД е гъвкава и широко отворена фирма, предлагаща на своите клиенти и конкуренти изработване на продукти под тяхна марка.

 

Сладки  Данели - спират дъха Ви !

Контакти

ДАНЕЛИ 2000 ООД

Пазарджик, ул. Странджата № 21
034449073